'Anderlecht-jeugddirecteur Kindermans in beeld bij Ajax'

door Bart Veenstra 137

Bron Het Nieuwsblad

'Anderlecht-jeugddirecteur Kindermans in beeld bij Ajax'

door Bart Veenstra 137

Bron Het Nieuwsblad

Laatst geüpdatet

Jean Kindermans, de hoofd jeugdopleiding van RSC Anderlecht, zou in beeld zijn bij Ajax, zo meldt Het Nieuwsblad. De Amsterdamse club is - sinds het aangekondigde en aanstaande vertrek van huidig hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali - op zoek naar een nieuwe hoofd jeugdopleiding.

Bij Anderlecht zit Kindermans nog altijd 'in zijn opzeg', omdat de Belgische club zijn dure contract niet meer marktconform vindt. Algemeen directeur Jesper Fredberg onderneemt op dit moment nog wel pogingen om hem te overtuigen om te blijven onder andere voorwaarden, maar dit is voorlopig zonder resultaat.

Ajax wil mogelijk profiteren van deze situatie, zo schrijft men in België. 'De Nederlandse topclub zoekt versterking voor zijn beroemde jeugdschool en volgens lokale bronnen is Jean Kindermans in beeld. Ajax ziet in zijn kennis en expertise een meerwaarde voor De Toekomst. Bij Anderlecht loopt zijn opzeg wel nog lang. Die duurt 18 maanden en ging in op 1 november 2022.'

Grim en Vink werden eerder ook genoemd

In Amsterdam vertrek Ouaali als hoofd jeugdopleiding van de club. Zodoende is men er veel aan gelegen om snel een nieuwe man voor deze functie te vinden. Eerder werden namen als Fred Grim en Marciano Vink genoemd en met Kindermans lijkt daar nu een optie te zijn bijgekomen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.