Geruchtenmolen: 'Ajax heeft interesse in Veldman en Kindermans van Anderlecht'

door NielsOpdam 384

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax heeft interesse in Veldman en Kindermans van Anderlecht'

door NielsOpdam 384

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 4 mei

'Ajax heeft interesse in Veldman en Kindermans van Anderlecht'

Ajax heeft interesse in Robin Veldman en Jean Kindermans van RSC Anderlecht. Dat schrijft Voetbalkrant.com donderdag. De Amsterdammers willen Veldman terughalen, want de Nederlander was tussen 2017 en 2021 al actief in de jeugdopleiding van Ajax. Bij Anderlecht was Veldman een tijdje interim-hoofdtrainer en is hij nu assistent-trainer van het eerste elftal. De Amsterdamse club ziet in hem 'dé geknipte verbindingspersoon tussen de bovenbouw en het A-elftal'. Kindermans, hoofd jeugdopleiding bij Anderlecht, staat ook nog steeds 'heel hoog op de Nederlandse verlanglijst', schrijft het medium.

Dinsdag 2 mei

'Güler heeft voorkeur voor overstap naar Ajax'

Arda Güler zou een overstap naar Ajax wel zien zitten, zo schrijft het Turkse MedyaTava. De achttienjarige speler heeft de interesse gewekt van verschillende Europese clubs na zijn recente prestaties bij Fenerbahçe. Hoewel er veel clubs zijn die hem willen overnemen, zou Güler een voorkeur hebben voor Ajax. Het nieuws komt kort nadat Klaas-Jan Huntelaar hem persoonlijk zou hebben bekeken tijdens een wedstrijd in Turkije. Ondanks de interesse van Ajax en het standpunt van Güler heeft Fenerbahçe aangegeven dat ze Güler graag in hun team willen houden en niet van plan zijn om hem te verkopen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.