Ajax-target Reijnders blijft nuchter ondanks vele interesse: 'We zien wel wat er gebeurt'

door Timo Suur 181

Bron Algemeen Dagblad

Ajax-target Reijnders blijft nuchter ondanks vele interesse: 'We zien wel wat er gebeurt'

door Timo Suur 181

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Tiijani Reijnders is niet bezig met de vermeende interesse van Ajax. Dat vertelt de speler van AZ in gesprek met het Algemeen Dagblad. Naast de Amsterdammers zouden ook AC Milan, Napoli en een aantal Engelse clubs interesse hebben in de diensten van de middenvelder, maar hij laat zich niet gek maken.

Hij heeft alles voorbij horen komen, maar Reijnders blijft rustig onder alle interesse. 'We zien wel wat er gebeurt', zegt de speler van AZ. Hij vindt het belangrijk om plezier te houden in het voetbal. 'Daarom zitten we op voetbal. Omdat we het zo leuk vinden.'

Daarnaast gaat Reijnders ook in op zijn plekje bij het Nederlands elftal. De middenvelder is door bondscoach Ronald Koeman bij de selectie gehaald. Hij moet daar de concurrentie op het middenveld aangaan met Frenkie de Jong, Teun Koopmeiners, Joey Veerman en Mats Wieffer. Het is de eerste keer voor Reijnders dat hij onderdeel uitmaakt van de definitieve selectie en dus wil hij zichzelf laten zien aan de bondscoach. 'Eerst maar op de training laten zien dat ik een volwaardig speler van het Nederlands elftal kan zijn.'

Reijnders niet bezig met de interesse van Ajax

Begin mei, na afloop van de wedstrijd tussen Ajax en AZ, liet Reijnders blijken niet bezig te zijn met de interesse van Ajax. Hij verzuimde destijds de 0-1 te maken voor de Alkmaarders en hier baalde hij na afloop van. 'Zoals je ziet, ben ik gewoon speler van AZ en ik had vanavond heel graag willen winnen. Geloof me: ik baal enorm dat ik die kans heb gemist. Het was een perfect moment geweest, er hadden zeker drie punten ingezeten als ik die 0-1 had gemaakt', vertelde de middenvelder.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.