Ajax brengt korte campagnefilm uit rondom lancering derde tenue

door Bart Veenstra 39

Bron Ajax TV

Ajax brengt korte campagnefilm uit rondom lancering derde tenue

door Bart Veenstra 39

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

Ajax, Adidas en Daily Paper hebben rondom de lancering van het nieuwe derde tenue een korte campagnefilm uitgebracht. Deze video heeft als thema 'Amsterdam is where we shine.' In de film zijn onder meer huidig Ajacieden Steven Bergwijn, Naci Ünüvar en Kenneth Taylor te zien.

Voormalig Ajacieden als Gregory van der Wiel, Richard Witschge, Simon Tahamata, Kiki Musampa, Sjaak Swart en Ronald de Boer zijn eveneens te zien in de film. Ook talenten als Chaimae Bechrouri, Isra Redouani en Lina Touzani komen in beeld, terwijl ook straatvoetballegende Edward van Gils, futsalicoon Mohamed Attabi en rapper Sevn Alias te zien zijn. De video kent daarnaast nog meer straatvoetballegendes en meer trotse Amsterdammers.

De video is volledig opgenomen in Amsterdam en geldt als een ode aan de stad, de voetbalcultuur, de gemeenschapszin en het talent dat de stad heeft voortgebracht. Het nieuwe derde tenue, waar negen Amsterdamse voetbalpleintjes zijn in verwerkt, is per direct verkrijgbaar via deze link!

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Bekijk de video hieronder!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.