Isak: 'Het voetbal van Ajax past bij mij'

NielsOpdam, 26-04-2019 om 08:40, 8677 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Alexander Isak denkt dat het spel van Ajax goed bij hem past. Dat vertelt de Zweedse spits in gesprek met Veronica Inside. Ook gaat hij in op de bekerfinale, waarin hij met Willem II speelt tegen de Amsterdammers. 

'Ik vind dat ze goed voetbal spelen', begint Isak over de huidige koploper van de Eredivisie. 'Ik hou van de manier waarop ze spelen, dus het zou een goede... Het voetbal past bij mij. Nu spelen we tegen ze en ik hoop op een goede wedstrijd.'

Op 5 mei speelt Isak met Willem II de bekerfinale tegen Ajax. De spits kijkt daarnaar uit. 'Het wordt een mooie wedstrijd. We hebben nog anderhalve week.' Isak heeft er vertrouwen in en gaat de bekerfinale in om hem te winnen. 'Dat zijn mijn verwachtingen. Meer kan ik er niet echt over zeggen.'

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Woodenshoe1
Jij niet bij Ajax!
0 -3
MosesD
Beslist een leuke voetballer. Benieuwd hoe ver hij kan komen. Denk niet dat Ajax prioriteit moet leggen bij een spits. Tadic speelt daar geweldig (is wat mij betreft niet alleen CL variant), Huntelaar is een scherpe pinchhitter. Erachter zitten Traore en Danillo als grote talenten. Daarachter weer Brobbey. Ik ga er dus gemakshalve vanuit dat Dolberg er volgend seizoen niet meer bij is. Zou dus echt tamelijk vreemd zijn als je een spits gaat halen. Een vleugelspeler (liefst zelfs 2), een creatieve linkspoot voor op het middenveld en een linksback zijn nodig.
1 -1
Victor
hoe is het met die gast die we uit belgië hebben gehaald vorig seizoen? dat is toch ook een vleugel speler?
0 0
MosesD
Bande. Maar die kan er niet veel van.
0 0
OKP-AFCA
Een handvol wedstrijden gespeeld in een voorbereiding waarin alles verloren werd maar is natuurlijk al volledig afgeschreven.
0 0
Redrum
Hoe durf je nog te zeggen dat je vertrouwen hebt in de bekerfinale als je gister al als een groep schoolmeisjes stond te spelen omdat je zo zenuwachtig bent voor de finale?
5 -2
Mike1
Zou Ajax niet beter kunnen investeren in een top sportpsycholoog om Dolberg zijn zelfvertrouwen terug te geven? Ik ben ervan overtuigd dat Dolberg dan weer per jaar topscorer kan worden
6 0
Bky
Je kan er 300 psychologen tegen aan gooien, de enige manier hoe Dolberg zijn vorm terugvind is door die bal in het net te rammen.
3 -2
Hans Kraay Jr.
Heeft er toch al 11 in liggen dit seizoen, lijkt niet te helpen.
0 0
Kennykenkaa
Liever niet. Dolberg is klaar
2 -12
wladimir
Ajax moet vertrouwen hebben in Dolberg. Onana, Blind, van de Beek, Neres, Dolberg en Tadic moeten worden behouden deze zomer. Ik ben er ook voor om de Ligt te verkopen aan Barcelona met korting onder voorwaarde dat hij nog een jaar blijft. Vervangers voor Frenkie en Hakim hebben we in principe al in huis.
2 -1
louis60
Wat denk je: we worden kampioen en we halen de finale in de CL. Dan krijgt iedere basis speler een interessante aanbieding. Ik zou me wel rijk rekenen wat betreft transfers maar nog niet met een nieuw en sterk team. Marc moet de komende zomer vol aan de bak.
0 0
Hollister
Vond hem gisteren net als de rest van Willem 2 vies tegenvallen... maar iedereen mag zijn mening hebben... mist explosiviteit... en ik blijf het belachelijk vinden dat ene speler blijkbaar in 10 weken zijn transferwaarde van circa 7 a 8 miljoen kan opwaarderen tot meer dan 20 miljoen door 10 x op rij te scoren in de eredivisie waarvan ook nog eens 4 a 5 strafschoppen.... de waanzin van de dag.. deze jongen kan misschien best een hele grote worden maar op dit moment is 20 miljoen absurd...
1 -1
Ajaxbrl
Had je beter je best moeten doen gister, nu hoeven we je niet meer.
6 -4
DiAngelo
We hebben meer dan genoeg spitsen, dan liever Ødegaard...
3 -3
1eringzuid2
Meer dan genoeg spitsen? Het enige wat er bij Ajax nog echt mist, is juist een spits die er gewoon 30 intrapt in een seizoen. Waarmee ik niet wil zeggen dat deze jongen bij Ajax moet komen voetballen. Ik zou een type Icardie( of gewoon hemzelf :) ) wel in een Ajax-shirt willen zien. Wordt met zijn ogen dicht topscoorder van de eredivisie met 40 goals.
0 -3
A'dam Oud-West
Ik vind Dolberg eigenlijk beter dan deze Isak... Leuk voetballertje, maar niet echt een meerwaarde voor Ajax.
4 0
GvanderK
Bij Ajax heeft hij veel betere spelers om zich heen dan bij Willem II. Misschien kan Ajax hem huren met optie tot koop. Als hij er namelijk 30 in schiet, is hij wel 25/30 miljoen waard.
1 -3
Bennyben
Haha beperkte voetballer, dolberg is stukken beter.
14 -4
RuffRhythim
Al een hele tijd niet helaas...
0 -8
Harrie Nak
Ja, Dolberg scoort aan de lopende band!
2 -9
Bky
Mweh, dit seizoen:

Dolberg: 1430 minuten, 11 goals en 5 assist.
Isak: 1189 minuten, 12 goals en 4 assist.

Ontlopen elkaar niet zoveel, terwijl Dolberg totaal uit vorm is.
6 0
TomAjaciedd
Dolberg speelt bij Ajax. Hier kom je zoveel meer in scoringspositie dan bij willem 2.
1 -2
Kennykenkaa
Daarnaast speelt isak pas een half seizoen in de eredivisie slimmerik.
0 -2
Bky
Isak speelt bij Willem II. Daar geeft de tegenstander je drie keer zoveel ruimte dan tegen Ajax.
4 0
NelsonAFCA
Kijkt hele tijd naar de grond, het is een autist en een beperkte voetballer. Lekker voor Mitrović van het degradeerde Fulham gaan, zou ook leuk zijn voor Tadić en voor ons Ajax.
3 -11
PetrusKeizer
mn dochter is ook autistisch. maar ga gewoon door met het gebruik van 'autist' als scheldwoord/iemand naar beneden te halen. hadden die minkukels maar niet met n genetische afwijking geboren moeten worden.
3 0
JesseMKB33
Wat een nare reactie. Die jongen is 19 en al die aandacht simpelweg nog niet gewend, gewoon wat verlegen misschien. De beste voetballer aller tijden heeft af en toe ook wat autistische trekjes.
3 -2
SpaanSjaak
Hij kijkt bij elke interview naar de grond is mij ook opgevallen. Media training zou niet verkeerd zijn maar dat kennen ze blijkbaar niet in Tilburg.
1 -1
NelsonAFCA
Haha ja.
1 0
SpaanSjaak
Ik zag dat Mitrovic voor 15 miljoen euro is op te pikken in Londen.
1 -1
NelsonAFCA
Daarom halen die gozer!
1 0
SpaanSjaak
Echt een beest man. Alle verdedigers van de Eredivisie gaan het in hun broekkie doen als hij komt naar Ajax.

Overigens laat Dortmund Isak never gaan hoor. Ik snap de hype over hem ook niet trouwens. Dit is nou een speler die straks bij Brighton gaat ballen.
4 0
talent020
wat maakt het serieus uit of hij wel of geen Autist is? is dat relevant om wel of niet bij Ajax te mogen spelen
2 -1
PetrusKeizer
zo is dat. t zou me niet eens verbazen als Dolberg met Asperger gediagnosticeerd is, dan kan je nog steeds uitstekend in onze samenleving functioneren. Niet altijd, maar vaak genoeg wel.
0 0
AFCA-B93
Neres kijkt tijdens een interview vaak dwars door iemand heen. Is hij dan ook meteen een autist? Wat een ongelooflijk zielige reactie zeg om daarmee te spotten. Sjonge jonge jonge
2 -3
NelsonAFCA
Dan kijk jij nooit interviews van Neres. Staat keurig de pers te woord en kan tegenwoordig ook al woordje Engels (dankzij zijn Duitse vriendin).
2 0
AFCA-B93
Heb je z’n interviews van toen hij hier net was niet gezien? Sip hoor
0 0
mxmeul
Isak heeft gewoon veel potentie. Heeft veel in zich: bijzonder goede balcontrole, kan één (of zelfs 3) mannetjes voorbij, neusje voor de goal. Lijkt inderdaad in wat opzichten, behalve zijn fysiek, op Zlatan in zijn eerste jaar bij Ajax. Maar dan moet het er toch wel uitkomen, en dat is altijd de vraag op hoger niveau. Iedereen die hier zeurt over dat ie 'gisteren dan maar beter zijn best had moeten doen', flikker toch op man. Ik zat gisteren in het stadion, die man heeft 5 ballen gekregen waar hij alleen iets mee kon als hij geniale dingen deed, en dat deed hij ook nog twee keer. Isak zou echt een aanwinst zijn, en die mening vorm ik niet op basis van één wedstrijd met 5 balcontacten zoals sommige hieronder wel doen.
4 0
Jari83
En Zlatan heeft ook iets meer zelfvertrouwen.
0 0
arigold
Heeft nog lang niet het niveau voor Ajax.
2 -3
DannTheDon020
Had je moeten bedenken voordat je naar Dortmund ging :)
0 -6
MoIukker
Opgerot, had beter zijn best moeten doen gisteren.
1 -12
Jelephi
haha wat jij klein en vooral zielig.
5 0
behangdelul
Kreeg gisteren ook bijna geen aanvoer, maar zou hem er graag bijhebben.
4 -3
Robeerke
Je had kunnen solliciteren gisteren maar viel tegen
3 -3
RuffRhythim
Dat kwam meer door zijn ploeggenoten die feitelijk voor geen aanvoer zorgden.
WII had gister ook in de hele wedstrijd geen enkel schot tussen de palen geproduceerd.
0 0
0184AFCA
Dan had je gisteren je moeten bewijzen en pisvee op de knieën moeten dwingen.
3 -3