KNVB: 'Seizoen kan mogelijk tot 3 augustus worden uitgespeeld'

ThijsZwagerman, 01-04-2020 om 16:20, 14488 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

De UEFA-vergadering van woensdagmiddag heeft duidelijk gemaakt dat de voetbalbond erop aandringt de Europese voetbalcompetities af te ronden. De termijn waarin dit moet gebeuren wordt wel opgeschoven. In plaats van voor 30 juni, moeten alle Europese voetbalcompetities nu mogelijk afgerond worden voor 3 augustus 2020, zo meldt de KNVB.

De UEFA is voornemens om alle Europese voetbalcompetities uit te laten spelen. Ook de Champions League en de Europa League zullen dus hervat worden zodra dit verantwoord is. 'Daarmee is duidelijk wat het internationale standpunt is ten aanzien van hervatting van de door de corona-crisis noodgedwongen onderbroken professionele voetbalcompetities. Hierbij is aangegeven dat het streven voor alle competities in Europa is dat ze voor 3 augustus zijn afgerond', laat de KNVB in een reactie weten.

De Nederlandse voetbalbond meldt vervolgens dat er in principe in de tweede helft van juni gestart zal moeten worden met de hervatting van de Eredivisie. Toch houdt de KNVB nog wel een slag om de arm. 'Daarbij blijft voor ons het belang van de nationale gezondheid het uitgangspunt, inclusief die van onze voetballers, trainers, supporters en scheidsrechters. We gaan hoe dan ook pas voetballen als het volgens het RIVM veilig is. Gezondheid staat voorop, altijd en vooral nu.'

De KNVB richt zich nu dus op het scenario waarin de Eredivisie alsnog gaat worden uitgespeeld. Op welke manier en wanneer dit eventueel zal gaan gebeuren, zal op korte termijn met alle betrokken partijen worden besproken. De adviezen van de overheid en het RIVM zullen daarbij leiden blijven. Als blijkt dat het volgens deze instanties toch onverantwoord is om de competitie te hervatten, is het nog altijd mogelijk dat dit Eredivisie-seizoen niet meer wordt afgemaakt.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Off topic: net op CNN; farmaceut (Paul Stoffels) meldt dat er in september een vaccin tegen corona getest kan worden. Begin 2021 komen er dan miljoenen vaccins op de wereld. Goed nieuws. Maar voetballen in juli? Denk het niet.
3 0
afc_red
Nee, want onder normale omstandigheden blijft dit virus 12 tot 18 maanden rondgaan.
Enigste hoop is een vaccin, en dat gaat er niet komen voor zeg pak hem beet September.

Ze kunnen rustig schrappen want we gaan niet meer voetballen komende maanden.
0 0
Cello
Het virus blijft wel heel wat langer doorgaan dan 18 maanden.
De ontwikkeling van een vaccin tegen dit virus duurt 12 tot 18 maanden totdat het ook daadwerkelijk kan worden toegepast. Er gaat namelijk heel wat testing aan vooraf, voordat het helemaal juist is en goedgekeurd is geworden.
Er zijn wel experts, die gezegd hebben te hopen dat er al in de herfst mogelijk een vaccin kan zijn echter is dat dan itt wat gebruikelijk is supersnel en verder op dit moment geen garantie. Maar wereldwijd zijn alle knappe koppen hard bezig dit wel te realiseren.

En zolang er geen vaccin is, zo denk ik, kan je het vergeten wbt de grote veelal massale evenementen..... waaronder ook voetbalwedstrijden behoren. Het besmettingsgevaar is gewoonweg te groot...ja ook nadat we de piek hebben gehad van corona.

We mogen denk ik blij zijn als we eind vand e zomer met zn allen weer kunnen werken en naar school kunnen...al zullen daaraan wel restrictie's weer verbonden zijn.
0 0
chino
Als het zo gaat als UEFA en KNVB willen wordt het 1 grote loterij na maanden zonder voetbaltraining, Kan je het net zo goed afdoen met een loting.
Lekker afgelasten dit seizoen en met frisse moet naar volgend seizoen. Europese plekken op basis van huidige ranglijst. Of desnoods op basis van Europese coëfficientenlijst van afgelopen 5 jaar.
2 0
trainerdv
Ik mis de waarom...... Waarom wil de UEFA zo graag alles uitspelen? Ik ben benieuwd naar de niet-geld gerelateerde redenen. Maar ik vermoed dat die er niet zijn. Ik snap dat ze hun eigen hoofd boven water willen houden met al hun wurgcontracten, maar vanuit de sport gezien is schrappen veel logischer zoals nu ook bij de amateurs gebeurt. Eigenlijk is het schaamteloos om nu met dit statement te komen.
2 0
korem
Voetbal is toch bedoeld voor de supporters ? Stel we maken het seizoen af met of zonder publiek ? Kampioenschap met of zonder huldiging ? Volgend seizoen wanneer start deze ? Langer doorgaan ivm met EK en Olympische spelen is onmogelijk ! Wat zijn zowiezo de voordelen om dit seizoen nog even snel af te maken behalve dat het misschien voor iedereen nog een kans bied die nu geen Europees voetbal hebben of net geen kampioen zijn !
1 0
Redrum
Voetbal is al heel lang niet meer voor de supporters. De meeste clubs hebben volledig schijt aan hun supporters. Voetbal draait alleen nog maar om de centen. Als ik niet zoveel om Ajax zou geven was ik al lang afgehaakt. Door mijn clubliefde blijf ik Ajax volgen, maar de rest kan me steeds meer gestolen worden.
5 0
Cello
Ik denk dat de drijfveer van velen om toch te gaan spelen niet eens de prijsverdeling is kwa kampioenschappen en bekers....maar puur en alleen om de voor velen broodnodige inkomsten. Veel clubs redden het al niet als er 1 maand geen inkomsten zijn..en hoe langer het duurt des te groter de kans dat een flink aantal clubs omvallen. Ja ook clubs, waarvan we dachten dat ze groot en rijk zijn, maar ondertussen zwaar afhankelijk waren van de inkomsten uit tv-gelden, etc, etc.
Het is niet voor niets dat er nu al clubs zijn, die hun spelers vragen salaris in te leveren en het zijn lang niet de kleinste clubs alleen.
0 0
korem
Maar helpt de competitie afmaken daar dan bij ? Ja met publiek misschien maar zonder toch ook niet !
0 0
Cello
Met of zonder. Als er gespeeld wordt kan het ook weer uitgezonden worden op tv en krijgen de clubs de tv-geld inkomsten.
0 0
Cello
De clubs, de nationale bonden, de UEFA en zelfs de FIFA.....geen van ze bepalen wanneer er gevoetbald gaat worden. Die beslissing ligt toch echt bij de diverse overheden van alle landen. En in al die landen staat voetbal echt niet hoog op de prioriteitenlijstjes...eerder onderaan vanwege de grote hoeveelheden mensen die het op de been brengt èn daarmee de hele grote kans op het verspreiden van corona. Voetbal, sportevenementen, concerten, etc, etc....zullen ver onderaan de lijstjes staan als we straks langzaam aan de maatregelen gaan versoepelen. En dan zal het ook nog eens per land verschillen in hoe snel we weer richting 'normaal' gaan.

Dit kan daarom nog wel eens een heel langdurige geschiedenis gaan worden.
1 -1
trainerdv
Precies. Eerst school en onderwijs, dan werk, dan het hele sociale leven en als laatste de massa evenementen,
0 0
Web
Zo ongelooflijk naïef zijn
Stel je eens voor Ajax word kampioen zonder publiek? Want dat zou de enige optie kunnen zijn. En de kans is heel groot dat Ajax dit word
Wat zouden de supporters gaan doen Heren in Zeist. Een keer raden

Gelukkig beslist de KNVB en dat Corrupte zootje van de EUEFA dit niet

En maken de regeringen dit uit
3 -1
DeWijsneus
Goed gezegd Web. Helemaal eens mee.
0 0
Boer Gijs
Zeer triest. Altijd mond vol van respect. Maar het geld staat gewoon bovenaan voor de Uefa en ze steken hun beide middelvingers op naar alle slachtoffers van Corona
4 0
meerzicht
Maar ja het is wel 1 april he.....
2 0
Raoul14
Olympics en Tour gaan niet door en we voetballen straks vrolijk verder, bizar! Money rules...
3 0
meerzicht
Laten we nou ff eerlijk zijn. Je hebt al een overeenkomst met een club uit een van de mooiste competities van europa (ziyech) en je moet nu door deze gekte nog een paar wedstrijden spelen in Nederland. ZOu je dan totmhet gaatje gaan of zorg je er voor dat je over een paar weken ongeschonden die overstap maakt. Ik zou het wel weten. Alleen in zeist geloven ze in sprookjes.
0 0
DeHardeWaarheid
Het zijn de grote competities die vol inzetten op het uitspelen van de competities in verband met de tv-gelden. In de Eredivisie zijn die wel gegarandeerd.

Transfers verbieden kan de FIFA niet. Je gaat wel de situatie krijgen dat spelers niet speelgerechtigd zijn voor hun nieuwe club.
0 0
MNJ7
Ik zou het ook wel weten. Vol voor dat kampioenschap gaan met een van de beste Ajax selecties van de afgelopen 20 jaar!
0 0
meerzicht
Knvb scheit in zijn broek. Vooral omdat dan ajax diect de cl in gaat en ja dat zet gelijk kwaad bloed oa in alkmaar en rotterdam
4 -2
Middenweg401
Wel ironisch die tunnelvisie van iemand met zo'n naam.
1 -1
Koningtoto
Zijn naam is van een mooie kroeg aan jouw naam.
0 0
Middenweg401
Welk jaar?
0 0
WillyBrokamp
Zou leuk zijn als Ajax nu eens met een statement komt. Ik mis Jaap van Praag.
3 0
KlasseLasse
kan tot 3 augustus worden afgemaakt de spelers zullen wel behoorlijk wat ritme moeten opdoen lijkt me
0 -1
Ajax114
Gewoon 15 juni de boel hervatten of willen jullie 5 maanden worden opgesloten ? Heerlijk eindelijk competitievoetbal in de zomer. Ik heb vertrouwen dat we eind april er beter voor staan. Ik hou mij strak aan de richtlijnen die nu gelden maar ik ga mij echt niet maandenlang laten opsluiten. Zo wordt de oplossing groter dan het probleem. 80 procent obesitas op de IC maar dat mag niet gezegd worden maar het zijn wel de feiten.
0 -9
Cello
Niemand wil 5 maanden 'opgesloten' zitten. Maar wanneer we op deze manier de coronacrisis kunnen verkorten en daarmee ook levens kunnen sparen/redden...dan is het niet een te grote prijs voor mij individueel. Maar ik heb iets makkelijker praten, want mijn beroepsgroep valt onder cruciale beroepen, die doorgaan tijdens de coronacrisis.
Maar als jij in juni de straat weer op wil tegen de maatregelen in, ga vooral je gang!. Dat doen er nu al genoeg mensen. Er zal veel te doen zijn.....NOT.
1 0
Web
Er zitten duizenden mensen te vechten voor het leven
Waar bijna geen familie lid bij kan zijn ( begrijp je hoe dit voelt? )
En jij maakt je druk om even je aan te passen aan de situatie
Sport is even een bijzaak
2 0
JOHANisGOD
Ajax114 is gewoon een beetje dom, zou Máxima zeggen.
1 0
OdjePils
Goed van je man!
1 0
Raoul14
Het draait niet om jou he...
2 0
Frank1978
Ik vind dit pure waanzin...
7 0
AjaxPassion
En zonder publiek natuurlijk.
1 0
FWAjacied
KNVB lijkt dus met foute informatie gekomen te zijn. Niemand meldt de datum en vanuit de UEFA wordt 3 augustus ontkend.

@MiguelDelaney
Sources connected to Uefa discussions telling me that no specific date has been set for end of 2019-20. Dutch FA comments referred to as “weird”
2 0
Sjaakvaak
Ja UEFA speelt het desnoods eind dit jaar nog uit. Die willen blijkbaar liever het huidige seizoen afmaken dan 20-21 redden. KNVB heeft zelf waarschijnlijk een harde deadline op 3 augustus gezet.
0 0
AjaxPassion
Met zo'n aso's als Promes gaat dit alleen kunnen als teams in volledige quarantaine worden gehouden tot de golf is overgewaaid...
2 -1
AFCA020!
Verschrikkelijke, onverantwoorde, op geld beluste kut organisatie die UEFA...
6 0
Jojo49
las af die hap, stelletje , sukkels , zoveel doden , en dan nog voetballen ,, geld geld geld.
6 0
ddavidd99021
Laat de boel maar klappen. Ajax heeft een buffer(tje) opgebouwd, die gaan het wel overleven. Alle clubs met onhoudbare schulden failliet verklaren en lekker opnieuw beginnen.

Dan zien we weer voetbal met voornamelijk nationale spelers, clubs met een grote achterban kunnen weer leidend in Europa worden. Oude tijden herleven (eventjes).
2 0
MankeNelis
Niemand weet hoe lang de crisis gaat duren, behalve de UEFA. Roep een datum en slaap rustig verder..
De kans bestaat dat er in 2020 helemaal niet meer gevoetbald wordt, volgens virologen. Neem je verlies en rond het af.
5 0
Kuningast
Lekker voetbal kijken in juli.. zal waarschijnlijk wel zonder publiek zijn dan.

Gewoon kappen met dit seizoen zou het beste zijn maar ja money money money
4 0
Bennyben
Wat is de UEFA kortzichtig zeg ? Zelfde geld voor de KNVB ze kunnen beter een plan maken voor volgend seizoen hoeveel wedstrijden er dan gespeeld gaan worden en of er dan überhaupt gevoetbald word als men denkt dat dit seizoen nog gevoetbald word hebben ze echt een plaat voor de kop.

Misschien kan je volgend jaar maart dit seizoen wel afmaken en het seizoen over 2 jaar spreiden, ik verwacht niet dat Corona het komende half jaar uit de wereld is.
3 0
Cello
Wat een mafklappers daar bij de UEFA. We zitten nog lang niet bij het hoogtepunt van de coronacrisis en zelfs als we die bereiken en het daarna langzaam, stukje bij beetje beter gaat (lees: steeds minder geïnfecteerden erbij en steeds minder doden) dan nog wordt niet meteen alle maatregelen opgeheven. Tel erbij op, dat er voorlopig nog geen medicijn is en een vaccinatie nog langer weg is (kan wel 12-18 maanden duren), dan begrijp je wel dat de diverse overheden heel erg terughoudend zijn om evenementen toe te staan, waarbij je als publiek en zeker als sporters vaak en veel direct lichamelijk contact hebt. Zelfs als het aantal geïnfecteerden zou dalen tot nul zal je toch een risiko houden dat het ineens weer de kop op kan steken.
Ze zullen er heel voorzichtig mee zijn, kijk alleen maar naar het aantal doden en wat het economisch nu al kost!.

En voetbal staat dan echt als één van de laatste punten op de agenda om vrij te geven, gezien de massaliteit daarvan op veld en tribunes.

Ook na het bereiken van de top van het coronavirus zullen de regels nog wel een tijdje aangehouden worden (zoals anderhalve meter afstand houden, geen samenscholingen, etc), omdat die zaken er als enigen voor zorgen dat straks het aantal geïnfecteerden en daarop volgend het aantal doden zal stagneren. Voetballen is ook dan nog steeds uitgesloten en zal door de diverse overheden (regeringen) ook gewoon verboden worden, zo vermoed ik.

Zelfs de start van een nieuw seizoen, dat van 2020-21, zie ik niet zomaar op tijd gebeuren, laat staan dus het afmaken van het huidige seizoen.
3 -2
Ajax114
Hoe weet jij dat allemaal zo goed ? Jij luistert teveel naar al dat fakenews.
1 -3
Raoul14
Ah nu begrijp ik je, een Corna ontkenner. Ze bestaan nog...
2 0
mickey2602
Behalve zijn laatste zin over seizoen 2020-21 is de rest allemaal gezegd door Rutte gisteravond of eerder al door het kabinet. En dat lijkt me geen fakenews...
1 0
Sjaakvaak
Schandalig van de UEFA. Zelfs als maatregelen losjes worden versoepeld vanaf 1 juni, zal het nog tijden duren voordat grootschalige evenementen weer worden toegestaan. En terecht, als we ons direct weer in ons normale dagelijkse leven storten; komt dat virus binnen no-time net zo hard weer terug.

Heb ballen en cancel alles. De UEFA regelt maar wat qua geld, dat hebben ze zelf genoeg. Maar ga niet de hele bevolking in gevaar brengen puur en alleen omdat wat clubs klagen dat ze inkomsten mislopen.
5 -1
AjaxPassion
Er wordt sowieso niet gespeeld voor juni en daarna was nog een tijd zonder publiek.
0 0
noppenkoning
Wow, je wist eigenlijk al dat alles om de poen draait maar dit slaat alles.
5 -1
Ajax114
En terecht , hele economie moet doorgaan want anders is het leed nog veel erger. Kom op zeg.
0 -3
dennisindoor
gewoon weer uitstellen wat ze moeten beslissen.... triest leiderschap bij de KNVB.
4 -1
Sjaakvaak
Dit wordt hen door de UEFA opgedragen.
1 0
alvin01
Gaat niet gebeuren. Ajax geen kampioen, wel Direct CL ticket, geen degradanten en Cambuur en Graafschap er bij voor 1 seizoen, dat is het en hier zult u het mee moeten doen, basta! Mvg, de Rijdende Rechter...;-)
4 0
Steeph
Dit gaat niet gebeuren. De maatregelen gaan minimaal tot en met de zomer gelden, wacht maar af. De coronamaatregelen in Europa gaan heel veel kapot maken, ook het voetbal.
1 0
Henkjanklaas
Buiten alle werkelijkheid !
Als je half juni weer wil starten dan moet je rond begin mei al starten met optrainen. Dat is reeds over 4 weken. Daar het dieptepunt nog moet komen, is het standpunt van Knvb en uefa volstrekt buiten alle realiteit.
2 0
PJSM
Natuurlijk kan dat niet. Neem aan dat ik hier verder niets aan toe hoef te voegen. Zal toch duidelijk zijn voor iemand die normaal functioneert.
1 0
Jariiii
Als het enigszins kan is het natuurlijk alleen maar prima als het seizoen kan worden uitgespeeld. De kans dat het veilig kan is echter nihil. Gaat de overheid nooit goedkeuren als er ook maar enig gevaar voor de (volks)gezondheid bestaat. Voor mij staat het voor 95 procent vast dat de laatste wedstrijd van het seizoen 2019-2020 al gespeeld is.
0 0
DT10
All about the €$£¥!
4 0
stefanwillem
Weerzinwekkend hoe de uefa het financieel belang zo voor ogen blijft houden. Hoe is het mogelijk dat deze organisatie steeds zijn bijna criminele gang mag blijven gaan.
7 -1
Ajax95Duivendrecht
Het is en blijft in wezen een maffia-organisatie. It's all about the money.
3 0
Ajax95Duivendrecht
Allemaal leuk en aardig, maar heeft de UEFA ook onderzocht of dit juridisch wel kan met alle aflopende contracten op 30 juni? Het lijkt me sterk dat bijvoorbeeld een Ziyech na 30 juni hier kan blijven om de competitie af te maken, terwijl hij vanaf dan formeel onder contract staat bij Chelsea. En al zou het juridisch misschien wel mogen, dan nog bestaat de kans dat Chelsea ervoor gaat liggen en hem als het ware 'opeist' vanaf 1 juli.
3 0
Sjaakvaak
Ze gaan half april een nieuwe videoconferentie opzetten om over de contracten te praten. Wat ik laatst las, was dat ze alle contracten met 2 maanden willen opschuiven. Maar dat geeft weer problemen met einddata van contracten en zo forceer je clubs ook weer om extra kosten te maken.
0 0
afcas
En de uefa heeft dat recht ook niet... Daarvoor moeten zij eerst toestemming krijgen.
0 0
ajaxdordtt
Kunnen er voor zorgen dat hij dan gewoon niet speelgerechtigd is. Dus dan heeft Chelsea er vrij weinig aan.
0 0
AjaxDaniel
Heb je helemaal gelijk in en dat gaat nog bijzonder worden. Want Ajax zal alles er aan doen om Ziyech binnenboord te houden. Maar Chelsea wilt hem er uiteraard graag bij hebben als kwaliteitsimpuls voor het slot van de competitie. Erg oneerlijke situatie.
1 0
mickey2602
Chelsea wil hem er graag bij hebben als kwaliteitsimpuls voor het slot van de competitie. Sorry maar dat vind ik onzin,als het coronavirus er niet was geweest hadden ze hem er ook niet bij gehad bij het slot van deze competitie.
0 0
Hollister
Gudde en de maatjes hopen natuurlijk dat bij de eerstvolgende speelronde AZ bovenaan staat en dat dan een speler van Fortuna Corona oploopt, waardoor die nieuwe stand leidend is in de plaatsing CL.
Dan wordt vervolgens nog wel even snel een bekerfinale gespeeld in de Kuip om Feyenoord haar prijs te laten winnen en het seizoen is klaar...
M a w... deze beslissing kan heel goed aanzetten tot manipulatie en simulatie ...
Stel een club staat net boven de streep of staan net op CL plek.. dan kan gewoon een Corona geval te simuleren.. en de hele boel staat weer bij 0.
Geldt dan de huidige stand of geldt dan de stand die op dat moment bereikt is?
Veel te onduidelijk
1 -5
TontoKarnaggel
Laat goed zien wat voor ongezond wereldje het voetbal eigenlijk is. Een stuk of wat wedstrijdjes dreigen niet gespeeld te kunnen worden en gelijk iedereen strak in de stress omdat er dan (zelfs grote) clubs in de financiele problemen gaan komen of zelfs dreigen om te vallen. Dat vervolgens de uefa er alles aan doet om die clubs tegemoet te komen bewijst alleen maar meer dat het een naar, onfris wereldje is.
12 0
rogerbandit
UEFA dringt er op aan? Ja hoor. De KNVB is gewoon voor het blok gezet! Niet luisteren dan geen Europees voetbal. Belachelijk dit! UEFA maffia!
3 0
Kaatje
Hebben de spelers hier ook iets in te zeggen? En de verkoop van Ziyech die per 1 juli geen Ajax contract meer heeft maar bij Chelsea? Laatstgenoemde club heeft daar heel duidelijke mening over. En wat mag de betreffende speler wel / niet in zo'n situatie iets zeggen?
2 0
ajaxdordtt
Moet te doen zijn, evt zonder publiek.
0 -19
JOHANisGOD
Oh ja?

Vertel.
Het virus is dan verdwenen?
6 0
ajaxdordtt
Geen idee. Het geduld wel denk ik. Is nog dik 4 maanden weg.
0 -5
Steeph
Over dat geduld, dat denk ik ook wel ja. Ik merkte vandaag buiten alweer veel meer activiteit dan vorige week. Dit gaat niet nog weken goed zo.
2 0
ajaxdordtt
Precies. En terecht. A life ain't a life till you live it. Dit zijn prima maatregelen hoor, maar zonder medicijn kan dit nog 5 jaat doorgaanm
0 -5
Sjaakvaak
Gelukkig voor jou (en ons) zit de medische wereld er zo hard bovenop dat een medicijn met enkele maanden wordt verwacht en een vaccin voor eind 2021.
1 0
ajaxdordtt
Prima!
0 -2
Dennis129
Betekent wel dat je over een kleine 2 maanden met normale trainingen moet kunnen beginnen. Geloof er helemaal niks van dat dat kan
1 0
Leprechaun
Het geduld van wie?
1 0
ajaxdordtt
Het volk.
1 -6
HenryVakH1972
Zijech moet blijven dan, als hiervoor wordt gekozen. Anders is het echt naaierij
2 0
Labrador
Waneer begint het volgende seizoen dan? Wat doen we met de zomerstop?
3 0
grannig mokum1
Precies,
1 0
meerzicht
Alles voor de poen.....
5 0
AjaxDaniel
Dus nog steeds onzekerheid. De KNVB kan dit niet helemaal kwalijk genomen worden, het is het besluit van de UEFA. Die zijn als de dood natuurlijk, die weten ook wel dat als dit seizoen niet afgemaakt wordt, er heel wat poenclubs zullen omvallen. Met name in de PL waar het exorbitante uitgavenpatroon overeind wordt gehouden met het tv-geld dat niet uitgekeerd zal worden.

Maar goed, ik denk dat de kans bijzonder klein is dat we dit seizoen gaan afmaken. Sowieso tot 1 juni nog de huidige maatregelen. Die zullen zeer waarschijnlijk nogmaals verlengd worden en als dat niet zo is, zullen de huidige maatregelen niet opeens na 1 juni opgeheven worden. Dat wordt stapsgewijs gedaan.
3 0
ajaxfan83
Gaat ze niet lukken.
De voorrondes van de cl en en europa leage moeten wel in juli beginnen want er staat volgend jaar een ek voor de deur en dan moeten alle competies al ruim 3 weken klaar zijn vw de voorbereidingen van de landenteams
3 0
Jojo49
we worden kampioen,, this zomer , iedereen in vorm,, als herst was geweest , dan ander verhaal. met wind in utrecht enz ,, geen paniek zomers zijn we in vorm,, technische voetballers willen warmte.
0 -4
Boer Gijs
Hahaha, 1 april, maar bij Uefa is het echt waar
3 0
Huntelaar020
Met andere worden:

Als er over drie weken weer een verlenging is,
Is het dus echt klaar?

Zou het idioot vinden om nog te voetballen.
3 0
Toon meer reacties