TG: Ajax en Chelsea mondeling akkoord over Ziyech

BartVeenstra, 12-02-2020 om 13:42, 45211 views, De Telegraaf, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax en Chelsea hebben een mondeling akkoord bereikt over de transfer van Hakim Ziyech, zo meldt De Telegraaf. De spelmaker van Ajax vertrekt dan ook zo goed als zeker naar de Londense topclub.

Chelsea wilde in de afgelopen winterse transferperiode al zaken doen met Ajax, maar voor de Amsterdammers was dat niet mogelijk. Chelsea-manager Frank Lampard is echter dermate overtuigd van Ziyech dat hij de clubleiding van Chelsea de opdracht heeft gegeven om de deal meteen rond te maken voor de zomerperiode. Met de transfer zou ongeveer 45 miljoen euro gemoeid zijn.

De krant geeft wel aan dat zolang Ziyech zijn handtekening niet heeft gezet onder een contract bij Chelsea de deur voor andere Europese topclubs op een kier staat. Meerdere clubs zouden zich ook gemeld hebben in de afgelopen periode. Wel is het zo dat Ajax op dit moment alleen onderhandelingen voert met Chelsea en daarnaast zou Ajax ook geen deal met andere clubs willen sluiten. Volgens Voetbal International is Ziyech in hoofdlijnen akkoord met Chelsea en om die reden is het een kwestie van tijd voordat hij zijn handtekening onder een contract zet.

Zodoende is Ziyech bezig aan zijn laatste maanden bij Ajax. De Marokkaans international wil graag de dubbel winnen en daarnaast wil hij ook de Europa League pakken. Bij Chelsea heeft hij - als de club in de top vier van de Premier League eindigt - uitzicht op Champions League-voetbal. Voor Ziyech zou dat een belangrijke voorwaarde zijn geweest voor een transfer.

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint van Vitesse? Zet in en krijg 8,70 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
echteajacied
45 miljoen is te weinig. Zou Op dit moment geen vervanger voor hem weten. Je krijgt nu 45 miljoen binnen maar loopt mogelijk de komende jaren.heel veel inkomsten mis. Mogelijk geen landskampioenschappen en dus geen plaatsingen in de Champions League. Het vertrek van Ziyech nu is te vergelijken met het vertrek van Cruijff in de jaren 70. Toen was er ook niemand bij Ajax om diens hoofdrol over te nemen en ik vrees hier nu ook voor.
1 0
PJSM
Gun het die gast wel al is een in mijn ogen geen top club meer wat weer niet in lijn ligt met eerdere uitspraken van Ziyech. Maar goed uiteindelijk is iedereen vervangbaar. Werk voor Marc.
2 0
Oempaloempa
We gaan hem stevig missen.
Unieke speler, gave gast.
2 0
wdka
Fantastische competitie natuurlijk, clubkeuze is naar mijn smaak ietsje minder. Maar gun het' m van harte!
2 0
Vertonghen
Lekker dat we komende zomer 4/5 dragende spelers moeten gaan vervangen.
Had in de zomer, of afgelopen winter vast talenten gehaald om te laten wennen.
Nu moet je een half team gaan vervangen.
Mits Tadic en Blind blijven zullen zij de enige sterspelers zijn.

Ondanks de 2 prima aankopen (Nico/Martinez) waarvan Nico werd aangeboden i.p.v zelf gescout heb ik relatief weinig vertrouwen in het aankoopbeleid.
We gaan echt een flinke jas uittrekken wanneer we Ziyech, Onana, Nico, Donny & Neres kwijtraken.
Daarbuiten zal je ook nog de minder logische transfers krijgen zoals Dest...
Dit jaar was al pure bonus wat betreft onze topspelers, des te vreemder vind ik het dat Ajax dit jaar niet gebruikt heeft om nieuwe aankopen klaar te stomen.

Deze groep spelers kan en gaat Ajax niet in 1x opvullen met gelijkwaardige aankopen.
Ik vrees echt voor een fantasie selectie dan wel een tussenjaar .
Wel lekker centen op de bank.... dat dan weer wel.
1 0
Boer Gijs
Matig Ajax weer. Zet Hakim en Daley er maar in 2e helft. Naaihuis al aardig in vorm om de 1e mogelijkheid te benutten om geel te geven aan Ajax.
0 -1
Ajax34
Zal Ziyech ook gaan als Sheffield of Tottenham boven Chelsea eindigen en Ajax Kampioen is, dan speelt Ajax champions league en Chelsea niet.
1 0
Superjodeuh
Is het dit seizoen al directe plaatsing?
0 0
Ajax34
Yep
0 0
PierreHeno
...mits de CL bekerhouder zich ook direct voor de poulefase weet te plaatsen.....maar dat is feitelijk nu al zo met Liverpool.
0 0
HilversumNoord
45 miljoen. Wat een lachertje. Chelsea? Wat een lachertje. Het worden nog vervelende weken. Blessures, geen aandacht meer. Helaas, hup, op naar zijn vervanger want zonder zijn creativiteit is het niets...
2 -1
JordyAjacied
Jammer dat hij naar die pauper club gaat, gun Ziyech deze stap en wilde hem graag volgen maar zit er nou niet op te wachten om Chelsea te gaan kijken. We gaan hem missen, hopelijk kan Marc iets vergelijkbaars halen...
1 0
Yeshyeshyall
Mooi! Ondanks die tyfus uitschakeling en dat kut geld van ze vind ik het toch wel een mooie club ergens. Gun het hem van harte al had ik en graag nog 100 jaar bij ons gezien. Wat een held!
1 -2
roodwit007
kotsclub die zelf niks nada kan alleen spelers weghalen bij anderen bhaaaaaa mag ik ff een emmer
1 0
roodwit007
maar de speler zelf weet het net nog niet hij TWIJFELT (was op de radio)
0 0
EricAjax1
45 miljoen????? Wat een grap zou dat zijn zeg
0 0
Van Reenen
Vind ik ook want ik dacht 45M pond en dat is omgerekend tegen 1,1877 zo'n 53M euro. Dat kan je dan zien als 45M transfer en 9 miljoen genoegdoening voor het omkopen scheidsrechter.
0 0
Jojo49
marin kan dat zo invullen , geweldige voetballer op de training , .
0 -4
Babangida83
Haha, moest toch de mn slok bier terugspugen...
0 0
EricAjax1
Zielepoot
1 0
Rommy
Hakim wel of niet in selectie ?
0 0
Bky
Ziyech die net terugkomt van een blessure mee laten doen in relatief onbelangrijke bekerpot lijkt mij niet verstandig.
1 0
Bky
Ook belangrijk is dat er nu een gigantische salarispost vrij komt. Ziyech was de grootverdienen toch? Kijken hoe ze zo'n toppositie in gaan vullen nu ze enorm veel ruimte hebben.
2 0
EricAjax1
Stengs
0 -3
BrandjeXL
Aub niet. Op Ihatarren na is er geen speler in de ED die ik bij Ajax zou willen zien.
0 0
FrankBeton
NEE
1 0
Restored
Jammer, sinds hij bij Ajax speelt hebben we successen behaald waarvan veel mensen dachten dat het niet meer mogelijk was. Met zijn vertrek (en ongewijfeld ook anderen zoals Donny, Onana, Neres, Tagliafico?) en de al eerdere vetrokken Matthijs en Frenkie voelt het toch een beetje alsof er een einde komt aan een geweldig Ajax tijdperk.

Komende zomer wordt het een beetje erop of eronder, kunnen we versterkingen binnenhalen die naar een vergelijkbaar niveau kunnen toegroeien zodat we voor een langere tijd bij de europese sub(top) horen? Marc zal zu meer dan ooit kwaliteitswerk moeten leveren, want met de Orejuela's, Magallan's en Marin's van deze wereld gaan we het niet redden. Gelukkig komen er wel weer een aantal toppers aan in de jeugd!
0 0
Bky
Jammer, gigantisch goede voetballer, pracht mens. Als Ziyech Chelsea oprecht een mooie club vindt gun ik hem dit van harte.

45 miljoen is een mooi bedrag. 3de duurste transfer. Als ik het hier zo lees verwachten mensen bij elke transfer nu 80 miljoen ofzo. Doe ff. Ziyech is ook alweer 27.
5 -2
ajaxdordtt
Precies. Chelsea heeft pas 5 x meer voor een speler betaald.
0 0
BrandjeXL
Hoe lang geleden zijn die aankopen gedaan aangezien de voetbalwereld aardig veranderd is?
0 0
BokkieBokstra
Mooie transfer en vind het nog heel wat de Ziyech zolang voor Ajax is blijven spelen. Begrijp het wel, op een gegeven moment willen de mannen in een grote competitie spelen. Denk dat Chelsea een goede keus, een jong team wat ik op dit moment een van de leukere teams in Engeland vind en met ik denk een hele goede trainer. Voor de rest is dit ook het lot van Ajax al heeft Ajax goed werkt verricht om die hele goede spelers net even langer te kunnen houden. Maakt al een heel verschil.
1 0
Radie125
Ajax moet meteen doorpakken en 5 miljoen meer neer leggen voor die Braziliaan en Iataren los weken van PSV
0 0
PetrusKeizer
ja, doen. beter dan die latarenpaal.
0 0
FrankBeton
Ia.. wie??
0 0
Eastwood
O.k. de laatste maanden van Hakim bij Ajax dus. Erg jammer, maar het zat eraan te komen. Maar wie moeten we gaan halen als vervanger? Hebben jullie suggesties?
0 0
vincent_DV
Zou Paqueta van AC Milan geen optie kunnen zijn?

Wat mensen nu wel vergeten in mijn ogen is dat Ziyech voor 4 miljoen op de loonlijst stond. Mochten dus hij van de Beek, Dest weg gaan en de contracten niet verlengd worden van Huntelaar en Siem de Jong, dan zit je toch al gauw op een ruimte in je salarishuis van 10 miljoen denk ik. Dit terwijl er geen speler is die een nieuw topsalaris hoort te krijgen volgend seizoen. Ajax kan dan in principe dus 10 miljoen aan salarissen geven aan nieuwe spelers dus je zou 3 topsalarissen kunnen geven voor een echte kwaliteitsinjectie. Tel daarbij de bedragen op voor die 3 spelers, 126 miljoen ongeveer en Ajax kan echt heel veel deze transferperiode. Doe je nu een enorme kwaliteitsinjectie van echt goede en redelijk ervaren spelers Antony envul dit aan met toptalenten als Taylor, Unuvar, Castillo, Hansen etc die kunnen aansluiten en je hebt een geweldig elftal. Ik zou dan zelf gaan voor een rechtsback(Meunier?), een CVM en een topper voor op 10 of aan de buitenkanten en dan kan Promes op 10.
0 0
Van Reenen
Danillo zit vanavond op de bank.
0 0
ajaxdordtt
Paqueta is wel haalbaar, op fifa.
0 0
Gajes
Ihattaren, 25 miljoen moet voldoende zijn. Uitzonderlijk talent
2 0
Bky
Krijg je hem niet voor en ik weet niet of je Ziyech moet gaan vervangen door een 18 jarig jochie.
1 0
Cruijffthebest
Veel te duur, dan zeker verder kijken in de wereld.
2 0
Duif63
Totaal ander type. Zijn echt niet met elkaar te vergelijken. Olmo of Ödegaard zijn wel vergelijkbare spelers maar die gaan niet meer komen. We zullen af moeten wachten. Overmars kan niet weer met de categorie Bande, Alvarez, Marin, Magallan etc aankomen.
0 -1
Mokumnorth
Olmo speelt pas een paar weken bij Leipzig, die heeft hem opgepikt voor 20 miljoen....

Ik zou kijken of je kubo kan losweken, geweldige speler.
0 0
ajaxdordtt
Die zouden sowieso niet komen.
0 -1
LammertAlbertus
Hakim Ziyech s'werelds beste Nummer 10

heeft in Mustafa Nakhli de verre weg verstandigste de aller beste zaakwaarnemer van Nederland.

Als ik Klopp was geweest had ik Ziyech gehaald , ze missen nl daar nog een klasserijke hoogst verfijnde creatieve lefty midfielder .

Maar Chelsea heeft zelf ervaren hoe uitzonderlijk goede zeer zeer goede speler Hakim Ziyech is .

Ook Chelsea heeft een top coach , gaat nu goed met die club , hoop wel dat ze hun eigenjeugd veel kansen blijven geven.

Feli Hakim Feli Chelsea.

Volgend seizoen zou ik hiervoor gaan .

Kotarski
Mazraoui Schuurs Martinez Tagliafico ( Salah-Eddine)
Blind
Regeer (Ekkmp) Eiting ( Taylor )
Tadic ( Ünüvar)
Promes ( Sontje) Neres ( Mendez )
0 -9
stefanwillem
Op basis van wat is Lampard in godsnaam een topcoach?
2 0
ajaxdordtt
De bruyne, Fekir, Reus, Silva, Alli,Isco, Eriksen.
1 -1
Juichtoon
Als de focus voor de titel er nog maar is. Dit gaat zo niet goed.
2 -2
Duif63
Precies. Vanavond krijgen we al een beeld hoe groot de beleving en concentratie nog is.
2 0
michaellaudrup
Damn , maar ja dit zat eraan te komen, ik zou vol voor Tresor gaan van Willem 2 en een echte topper halen die zich al bewezen heeft.
0 -1
Johan1
Waarom Chelsea? Ik zou wachten totdat er meerdere kapers op de kust zijn. Ik gun Chelsea helemaal niks en misschien komen er wel betere aanbiedingen.
5 0
HilversumNoord
Chelsea?! Ha, de koopclub waar je verzuipt...
0 0
Juichtoon
en dan voor 45 mln. Ik dacht eerder aan 65 mln.
2 -4
AjaxDaniel
Hoop dat we ooit nog een tijd mogen meemaken waarbij Ajax echt tot de wereldtop hoort. Dat jongens als De Ligt en Frenkie helemaal niet weg willen omdat ze bij Ajax al in de top spelen. En dat je beste spelers niet hoeven te vertrekken omdat ze een stap hoger willen, omdat Ajax al bij de hoogste stap hoort. Dromen mag toch?
0 0
OviMivO
Gaat nooit gebeuren.. in 95 waren we de allerbeste en ook toen vertrokken ze naar Spanje.

Geld geld geld
0 0
trodat4030
Dat stadium zijn we inmiddels wel een jaar of 50-60 voorbij.
0 0
DeKes
Jongens,..........De Telegraaf..........?
0 0
Restored
Freek Jansen meldt het ook gewoon..
1 0
mickey2602
De Telegraaf,Engelse kranten(waarschijnlijk gekopieerd van de Telegraaf maar dan nog),teletekst.
En wat ik niet onbelangrijk vind...het is een mondeling akkoord dus nog niks zeker toch?
Net bij Sportjournaal op NPO1 zei die vent hoogstwaarschijnlijk en dat denkt het goed. Niks zeker dus.
0 0
Gonzo
Oh ja... Frenkie ging naar PSG en Donny ging naar Real en Matthijs ging naar Barcelona.
We zullen zien.
1 0
Cupmetgroteoren
Ziyech gaat in de premier league uitgroeien tot Suarez-achtige proporties, met andere woorden één van de beste spelers ter wereld. Ook bij Suarez werd gezegd dat ie het bij Liverpool niet zou maken en dat ie beter naar de Spurs kon. Ook Zlatan werd nog half uitgelachen.

En eigenlijk vind ik hem nu al één van de beste spelers ter wereld. Maar hij speelt op een te laag podium en daarom behouden mensen twijfels, dat hadden ze bij Zlatan en Suarez ook.
2 -2
ajaxdordtt
Meer voetbal kijken pik.
0 -2
MichelBoerebach
Hij is goed, maar om hem nu te gaan vergelijken met Suarez en Zlatan gaat me net even te ver. Laten we het eerst maar eens gaan zien...
1 -2
Van Reenen
Op NPO1 wordt om 18:45 uur in het Sportjournaal aandacht besteed aan de transfer van Ziyech naar Chelseal
0 0
mickey2602
Wauw wel 1 minuut;-)
1 0
MichelBoerebach
Allemaal indianenverhalen. Ziyech wordt de nieuwe Mr. Ajax. Die blijft lekker tot zijn 33e bij Ajax ballen, om vervolgens een zak geld in de woestijn op te halen. Let maar op!
0 -4
GvanderK
Geduld word beloond. Hoewel ik Chelsea een vreselijke club vind, gun ik het Ziyech van harte. Hij heeft ons en de club zoveel geweldigs gegeven! Als het doorgaat wens ik hem veel succes in de PL!
0 0
Steeph
Doe uw scc maar in de uitverkoop, volgend seizoen zijn we terug bij af.
1 -7
GvanderK
Lekker wegblijven dan ook! #Successupporter
3 -2
FrankBeton
Nee joh, .. drama queen
1 -1
ajaxdordtt
PANIEK
1 -1
AFCA1510
Jij gaat er nog van schrikken hoe weinig er van dit Ajax-voetbal overblijft zonder Ziyech.
1 -1
Yeshyeshyall
Ja maar dit is ook altijd Ajax’ lot geweest. Dankzij onze opleiding staan er weer nieuwe helden op: Gravenberch, Hansen, Brobbey, Taylor, Unuvar, Timber, Traore, Schuurs, Eiting
0 -1
Steeph
Alsjeblieft zeg, die zijn er allemaal nog lang niet. Ajax gaat rond de 300 miljoen innen in 2 jaar tijd, daar mag echt wel wat fatsoenlijks teruggekocht voor worden.
0 0
Steeph
En zonder Onana, vd Beek, Nico en Dest. Ik ben toch bijzonder benieuwd wat er nu met al die miljoenen aangekocht gaat worden. Trek nu maar eens de portemonnee, want 5 zuid-Amerikanen voor een schijntje halen werkt duidelijk ook niet altijd.
0 0
Flipper33
En als Ziyech gaat ! Wie moet hem opvolgen zie zo 123 geen opvolger lopen.
0 0
AFCA.
Dan denk ik dat Onana ook die kant opgaat. Is goede maatjes met Ziyech en Chelsea heeft problemen met de keepers.
0 0
Superjodeuh
Hoop ergens dat - als hij toch weggaat - het expres is uitgelekt, om andere clubs wakker te schudden. Gun hem een mooiere club en hoop ook op meer dan 45m
0 0
grannig mokum1
Hoe dan ook zo lang geen handtekening van Ziyech dan hoop ik wel dat hij blijft
0 0
JariJari
Ondertussen vraagt Dortmund gewoon 140M voor Sancho. Dat zijn 3.11 Ziyechs.
0 -2
Bky
Gast doe ff.
0 0
stefanwillem
19 jaar en blinkt uit in een grote competitie en is al een vaste waarde in de selectie van Engeland. Do the math....
0 0
Ozymandias
Sancho is een 19 jarige Engelsman die nu al beter is dan Ziyech en zich ook al op het hoogste niveau heeft bewezen. Natuurlijk zal zo'n speler véél meer opleveren dan Ziyech. Alleen het feit dat hij een Engelsman is maakt hem veel aantrekkelijker voor bepaalde Europese topclubs (de zes Engelse topclubs).
0 0
ajaxdordtt
Die is 19 en beter.
1 0
Cisco2
Kijk even naar de leeftijd, positie en stats van dit seizoen in een zwaardere competitie.

Sancho is ook echt 3.1x Zyiech.
1 0
JariJari
Echt 3.1 keer? Klinkt dubbel niet een stuk reëler?
0 -1
mickey2602
Ik dacht trouwens dat Chelsea afgelopen winter nog een transferverbod had...Hoe kan het dan dat ze hem in de winter al wilden hebben?
0 0
NelsonAFCA
Ihattaren en Antony halen!
1 0
Bjorn
Het is hem gegund. Afscheid met titel en beker!
0 0
AFCAjax
Is al bekend of Ziyech hier wel oren naar heeft? Iedereen doet alsof ie al weg is.
1 0
mickey2602
Dat zat ik ook al eens te bedenken. Clubs zijn akkoord(trouwens ook nog maar mondeling dus niks zeker)en stel dat Ziyech zegt dat ie daar niet naartoe wil...
0 0
ajaxdordtt
Bedenk je dan eens dat ze dat wellicht eerst aan Ziyech vragen voor ze uberhaupt gaan onderhandelen.
0 -1
NelsonAFCA
Chelsea is toch geen club man. Hij moet lekker naar Liverpool of Bayern München gaan.
0 0
Lane 8
Grote tifo met ziyech alla tita tovenaar graag. Afscheid moet magisch worden, zit zeker in mijn top 3 ajacieden aller tijden
0 0
stefanwillem
Jij bent een jaar of 15?
0 0
Web
Ziyech is een goede en vooral mooie speler
Maar top 3
Johan, van Basten en dan vind jij Ziyech?
Ik kan er zeker 20 opnoemen die beter waren als Ajacied
1 0
Santiago
Top gaat niet per sé over beste. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom iemand in een top 3 staat i.p.v. alleen kwaliteit.
0 0
Lane 8
Ik ben een twintiger, dus heb die allemaal niet bewust meegemaakt. Dat had ik er even bij moeten melden inderdaad
0 0
ajaxdordtt
Ik ook. Maar vond Suarez, Zlatan, Chivu, Sneijder enz ook wel leuke spelertjes.
0 0
Lane 8
Bedoelde ook meer als persoon, gewoon mijn favoriete ajacieden
0 0
ajaxdordtt
Haha ja dat kan. Dan kom ik toch op Andy, Suarez en Dijks denk ik.
0 0
31xAjax
Dan ben je nog erg jong....
1 0
Lane 8
I guess
0 0
ajaxdordtt
Wie zijn de andere 2 als ik vragen mag?
0 0
Lane 8
Suarez, vertonghen
0 0
ajaxdordtt
Nice
0 0
mickey2602
Jongens,hoe betrouwbaar is Soccernews eigenlijk? Daar staat nl een artikel van vandaag over Chelsea en Ziyech.
Directeur voetbalzaken Marc Overmars had het behoorlijk druk in de afgelopen wintertransferperiode. Hij kreeg een bod van 20 miljoen euro binnen uit München voor Sergiño Dest en zei ook 'nee' tegen Chelsea, dat Hakim Ziyech naar Stamford Bridge wilde halen.
The Daily Mail weet echter dat de Blues het hier niet bij laten zitten: de sterspeler van Ajax moet en zal in de aankomende zomer de overstap maken naar Londen. De beleidsbepalers van Chelsea zouden zich echter wel een hoedje geschrokken zijn van de laatste update uit Amsterdam.

Volgens de bovengenoemde krant heeft Overmars de huidige nummer vier van de Premier League medegedeeld dat het bieden begint bij 55 miljoen euro, en dat is een bedrag dat de penningmeester van de Blues wel in kas heeft. Vervolgens meldde de voormalige linksbuiten van Arsenal en FC Barcelona echter nog iets anders...

Hij zou Chelsea hebben verteld dat er ongelooflijk veel interesse is voor de handtekening van Ziyech. En dus is de verwachting van Ajax dat er binnenkort een heuse biedingsoorlog los zal barsten. Het zou dus zomaar eens zo kunnen zijn dat de international van Marokko zijn werkgever vele malen meer oplevert dan de genoemde prijs.
0 0
Van Reenen
Zie mijn opmerking. Gaat dus door voor een appel zonder ei.
0 -1
Ozymandias
Soccernews is totaal niet betrouwbaar.
3 0
mickey2602
Oke,jammer dan.
1 0
Cupmetgroteoren
Groot applaus voor deze grootse voetballer. Maar ook als mens heeft ie me verbaasd en ben ik 'm nog meer gaan waarderen.
0 0
Gonzalez75
Ik dank hem voor zijn spel, zijn assists, doelpunten en spelvreugde. Gun hem een transfer.
0 0
MelleAfca
Wat mij betreft mag 3/4 van dit bedrag meteen naar psv overgemaakt worden voor Ihatarren, wil je niet te veel inleveren misschien wel een cruciale zet.
6 -1
michel76
Je weet dat Ihattaren sinds deze maand bij Raiola zit?
0 0
FrankBeton
Klopt
0 0
Stibba020
Gaat volgend jaar lastig seizoen worden zonder Ziyech, Onana, Tagliafico, Van der Beek. Misschien gaat Blind en Neres ook nog wel weg. Hoop dat er volgend jaar weer wat talenten opstaan. En dat ze wat goede aankopen gaan doen.
0 0
MelleAfca
Ik blijf het zwaar irritant vinden dat ze dit al bekend maken in februari, dan kijk je toch anders naar zo’n jongen. Vorig jaar met Frenkie idem dito.
Iedereen is er toch meer bij gebaat dit stil te houden?
0 -3
ajaxdordtt
Hoe keek jij naar Frenkie dan?
1 0
Finidi en Nwanko
Ksnapumniet....
0 0
appeltje
Waarom is iedereen er gebaat bij dit stil te houden? Duidelijkheid en openheid lijkt me toch echt het beste.
3 0
FrankBeton
Ik ga even dagdromen nu;

Ihattaren en Antony naar Ajax zou yummie zijn.
3 0
Aeter
Ik geloof het pas als het officieel is. Mondeling akkoord wil nog niets zeggen. En het is de telegraaf, dus ik neem het met een korrel zout.
1 -1
Babangida83
Precies dit. Maar wel al weer 700 reacties, dus het publiceren meer dan waard ;-)
0 0
trainerdv
Ik verwacht het niet hoor, maar het zou kunnen dat Ziyech zijn beste jaren net heeft gehad.. Mischien is hij nog 4 a 5 jaar ongenaakbaar, maar in elk geval hebben we nou eindelijk eens een topspeler in zijn beste periode gehad ipv verpatsen vóór dat hij echt op zijn best werd . Ik denk dat dit een uitstekend moment is is te verkopen
0 0
Toon meer reacties