'Club Brugge wil Marin huren, Ajax wil liever verkopen'

BartVeenstra, 15-01-2020 om 07:05, 21256 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Club Brugge meldt zich woensdag bij Ajax om een huur van Razvan Marin te bespreken. Dat meldt De Telegraaf woensdagochtend op basis van bronnen rond de Brugse club. Bij Ajax komt de Roemeen nauwelijks aan spelen toe.

Club Brugge is altijd al gecharmeerd geweest van Marin, zo schrijft De Telegraaf. De Belgen willen hem huren en mogelijk in de zomer definitief overnemen. Voor Marin is speeltijd in de tweede seizoenshelft belangrijk met het oog op zijn plek in het Roemeense nationale elftal. De Roemenen kunnen zich via de play-offs (tegen IJsland en een mogelijke finale tegen Bulgarije of Hongarije) alsnog plaatsen voor het EK. Ajax zou de Roemeen liever willen verkopen: nu of na het seizoen, zo schrijft Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf op Twitter.

Marin maakte in de afgelopen jaren naam in de Belgische competitie en omdat de leiding van Ajax het in hem zag zitten, werd er een bedrag van twaalf miljoen euro overgemaakt aan Standard Luik. Bovendien kreeg hij een vijfjarig contract. Nadat Marin in het begin nog in de basis begon, bleek al snel dat Marin moeite had met het snelle aanvalsspel van Ajax en daarnaast bleek de handelingssnelheid in Amsterdam hoger te liggen dan bij Standard Luik en ook het Roemeense elftal.

'Eerste bod afgewezen'

Volgens het Belgische Het Nieuwsblad zou Ajax een eerste bod van Club Brugge hebben afgewezen. Vorige week - toen beide ploegen tegen elkaar speelden in Qatar - informeerde Club Brugge naar Marin en het deed zelfs een bod. Dat bod werd echter afgewezen door Ajax. Trainer Erik ten Hag zou het namelijk nog altijd zien zitten in Marin, die overigens zelf niet onwelwillend tegenover een transfer zou staan.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gecko
Was meteen al duidelijk dat het een miskoop was
Ondanks alle minnetjes
1 -3
ST
Marin is niet beter dan wat we al in de jeugd hebben lopen. Onbegrijpelijk dat hij als opvolger van Frenkie is gehaald voor 12M. Pak wat je nog voor hen pakken kan zou ik zeggen.
3 -1
Daneman
mee eens. Ik acht het niet onmogelijk dat ie in de toekomst van meerwaarde had kunnen zijn. Ajax moet eerder spijkers met koppen slaan. Eerder van spelers af die het bijv. in een half jaar niet hebben laten zien. Dan maar verkopen met verlies. Ik vind trouwens dat ajax deze transferperiode matig heeft gehandeld. babel wel een goede keus. Maar stel dat Hakim en van Beek echt weg willen in zomer. Dat is zeer moeilijk op te vangen met de huidige selectie of met nieuwe aankopen dan. Had ajax nu maar een kanjer gehaald.
0 -2
TheRiviera
Als Ten Hag nog steeds toekomst ziet voor Marin dan zou het dom zijn om hem te verkopen. Niet elke speler past zich 1,2,3 aan en sommige hebben een seizoen nodig. Gewoon verhuren en volgend seizoen pas een oordeel treffen.
4 0
DrD3k
Dan moet je hem ook niet verhuren.
Laat hem dit jaar dan afmaken en vrienden maken in Amsterdam. Hoop erop dat hij een wondergoal maakt en alle schroom van zich af weet te gooien.
5 0
TheRiviera
Verhuren is juist de beste optie want daarmee hou je hem tevreden. Wat Marin het liefst wilt is wedstrijden spelen met oog op het EK. En op dit moment zit dat er niet in bij Ajax. Het is logisch dat Ten hag hem wilt behouden voor in de breette maar als hij maar een paar keer invalt zit je aan het eind van het seizoen met een teleurgestelde speler die zichzelf niet kon bewijzen en dan zal hij sowieso vertrekken voor een lagere prijs.

Nou als je hem verhuurt dan komt hij weer aan spelen toe en dat zal zijn moraal goed doet. Hij zal in ritme kunnen komen voor het aankomende EK en in de zomer keert dan een speler terug die opnieuw de uitdaging zal aangaan. Kans is ook groot dat zowel Donny als Ziyech dan vertrekken wat meer kansen geeft op het middenveld.
0 0
3sterrenAjax1
goed dat ze hem gelijk willen verkopen. normaal bleven we jarenlang aanmodderen met miskopen en werden ze steeds minder waard. misschien kan je er nu nog 10 miljoen voor krijgen. komt helaas tekort voor ons spelletje. gaat te snel en de ruimtes zijn te klein. is meer een loper die veel ruimte nodig heeft.
1 -6
ajaxdordtt
Heel vreemd beleid, iemand voor 12,5 miljoen halen en dan na een wedstrijd of 7 (alle minuten opgeteld) afschrijven. Dan mag je best concluderen dat hij nooit gekocht had mogen worden.
5 -1
Schip
Het is vreemder dat ze hem gehaald hebben, dan dat ze hem snel van de hand willen doen. Zoals Turbo zegt: hij wordt steeds minder waard, staat jeugd in de weg en raakt steeds gedemotiveerder. Sommige spelers vechten terug vanaf de bank zoals Schone, sommigen kwijnen weg. Marin had inderdaad de uitstraling van een dooie rups.

Verder is er ontzettend matig ingekocht. Je weet dat twee van je sterspelers weggaan, die in alle grote wedstrijden sterk speelden. Dat kan Tadic, die een fantastisch seizoen draaide, bijvoorbeeld niet zeggen.

Dan mag je verwachten dat er veel aandacht en voorbereiding uitgaat naar opvolgers, omdat hun vertrek zich al lang tevoren aankondigde. En dan kom je met Alvarez aan voor De Ligt en Marin voor frenkie.

Dat kan gewoon niet.

Martinez voor Nico op termijn was een voltreffer, Promes ook. Die balans moet echt beter.
0 0
Sampaoli
Zeer verwerpelijk inderdaad. Overmars en VD Sar doen goed werk, dat vooropgesteld. Toch ben ik benieuwd naar de mate van kritiek binnen de organistatie op de verkeerde aankopen van Overmars (en Ajax). Magallan, Labyad, Orejuela, Cassierra, Kristensen, er zijn er nog een paar. Een miskoop kan er altijd tussen zitten, zonder meer. Sommige misperen (met name Magallan) zijn onbegrijpelijk. Een leek kon binnen één wedstrijd zien dat hij 0 toegevoegde waarde had.
5 -1
Daneman
Ik vond aankoopbeleid zelfs matig, nu niet meer dan redelijk.
0 0
ajaxdordtt
Eens, vond Magallan echt heel bizar, wat was die slecht. Cassiera de enige van je rijtje die echt wel wat kan, maar niet in het Ajax systeem blijkbaar. Ik denk dat Marin ook best een aardige speler kan zijn.
4 -3
Minsc
En wat kan Cassierra dan? Goed voetballen is het niet dus ik ben benieuwd wat jij van hem weet.
2 0
dolle dries
Niet weg laten gaan want anders zit we straks ons zelf kapot te ergeren aan Alvarez die er echt helemaal niets van kan op welke positie dan ook. Marin lekker de plek van Donny van den Beek laten spelen want die gaat toch weg. Dan zullen we zien dat hij echt wel goed kan voetballen. En Alvarez in de winterstop verhuren, als er tenminste een club is die hem wil hebben, en dat betwijfel ik ten zeerste. Wat een drama is dat.
1 -5
Cupmetgroteoren
Dus omdat Alvarez er niets van kan moet een tweede nietskunner behouden blijven? Lekker logica.
1 -2
Hagmag
Sorry Dries, Marin de grijze muis kan Donny niet vervangen. Ik zou zeggen kijk nog eens goed mocht Marin in actie komen. Gewoon een miskoop en zsm verkopen.
2 -4
AnsB
Ik zie geen trainingen, ken Marin niet van interviews en dan vind ik het lastig oordelen of iemand wel of niet goed genoeg c.q. geschikt is voor Ajax 1. Maar ik heb wel een indruk van hem en dat is dat hij weinig zelfvertrouwen heeft en erbij loopt alsof hij vooral tegen zichzelf vecht. Wat op zichzelf ook weer niet echt gek is, want hij had zich zijn optredens ook zelf anders voorgesteld.

Hoe dan ook, zijn mindere prestaties kúnnen veroorzaakt worden door deze mentale problemen. Ja, ook zijn klaarblijkelijke gebrek aan handelingssnelheid, want dat heeft naast een technische en fysieke component óók een cognitieve en een mentale component: cognitief in de zin van voldoende inzicht/overzicht hebben, en mentaal in de zin dat onzekerheid snel leidt tot aarzeling, treuzelen of kiezen voor de makkelijkste (maar niet de beste) oplossing, zoals een balletje terug.

De vraag zou dan zijn in hoeverre hij die mentale problemen de baas kan - b.v. volgend seizoen met een schone lei beginnen - én in hoeverre hij technisch en cognitief in staat is die handelingssnelheid op te schroeven.
Ik denk dat Ten Hag het best kan inschatten of Marin verkocht moet worden of niet.
En ik denk dat verhuren tot niets leidt omdat andere ploegen weer heel anders spelen en dit geen enkele garantie biedt voor hoe hij dan vervolgens weer bij Ajax speelt. Je verliest dan alle zicht op de ontwikkeling van een speler BIJ AJAX.
2 -1
AFCA.
Meteen doen. Verlies nemen en klaar. Hetzelfde geldt voor Alvarez. Je kunt nog wel 2 jaar aankloten met ze maar dan wordt het echt een blok aan het been met steeds minder waarde en een kort contract. Beide verkopen en een goede centrale verdediger terug halen die er meteen staat. Schuurs maakt gewoon teveel kinderlijke fouten die je punten kosten. En Veltman, tsja Veltman....

Voor het middenveld komt er genoeg talent aan met Taylor, Eiting, Gravenberch, Lang, Unuvar, Jensen, Kuhn, Llansana.
2 -1
Hollister
Verhuur / verkoop Marin, Siem de Jong
verhuur Noa Lang, Eiting, Danilo

Koop huur(koop) een CVM die er meteen kan staan eventueel met het oog op volgend jaar en bij een buitenkansje / situatie eind jan mbt Blind nog een LCV

Zelf verwacht ik pas iets in de laatste week van deze transferperiode... da is vaak het meeste mogelijk en bovendien is dan iets meer duidelijk mbt Blind
Op zich nu al een prima situatie en selectie, maar mocht Blind / Labyad er toch heel lang uit zijn en voor de ontwikkeling jongens als Eiting en Noa lang worden verhuurd mag er toch wel minimaal een speler bij. Bovendien had ik verwacht dat Overmars in deze transferperiode een aanvaller zou oppikken in Zuid Amerika met het oog op volgend seizoen en dat zo n jongen dan al vast een half jaartje kan wennen, zeker als het klopt dat vd Beek zijn transfer definitief is.. dan weet je ook dat je gegarandeerde inkomsten ontvangt.
0 0
AltijdGelijk
Dit zouden topaankopen zijn voor volgend seizoen!

Yari Verschaeren (Anderlecht)
Talles Magno (Vasco da Gama)
Emanuel Vignato (Chievo Verona )
0 -7
Hollister
Yari Verschaeren is een type Eriksen.. met iets minder scorend vermogen.. wel zeer sterk in het wegsteken van spelers. Zal wel een duit moeten kosten vrees ik.. ondanks dat Anderlecht 100 miljoen schuld heeft opgebouwd
0 0
Hollister
Wel gecharmeerd van die Talles Magno... ben wel benieuwd wat hij moet kosten? staat voor 5 miljoen te boek.. maar daarvoor ga je hem niet krijgen.. LOL
0 0
Ansjo
Als hij nog maar 19 jaar was geweest dan had ik het nog wel even aan willen kijken maar hij is al 23 en nooit een toegevoegde waarde gebleken mocht ie een keer in vallen. Volgens mij heeft ie alleen een goede trap. Maar goed kan me voorstellen dat je een speler van 12.5 miljoen niet gelijk al na een half jaar de deur uit doet al helemaal omdat aankopen meestal wel een jaar moeten wennen. Zonnig zie ik het echter niet in.
3 -1
DeMeervanweleer
Het niveau is gewoon heel hoog, men maakt de inschatting dat zo`n speler als Marin wel kan aanhaken, kennelijk is dat dus lastig om dat in te schatten. Ben zelf veel meer voorstander van het halen van hele grote talenten in een veel eerder stadium. Die spelers kunnen dan wennen aan Ajax en de manier van spelen en zonder al te veel druk rustig gebracht worden.
4 -2
ajaxfan83
marin kwam uit de koker van ten hag want meneer was onder de indruk van die jongen na twee wedstrijden tegen Luik.
dan betalen ze 12.5 mil en ten hag zet hem dan nog op een positie waar hij absoluut niet uit de voeten kan.
Dus bij wie lig de fout dat marin niet geworden is van wat er van verwacht werd

11 -2
Babangida83
Precies dit. Ten Hag is prima in het tippen of bemiddelen van transfers. Maar is wel de laatste die een transfer er door mag drukken.
3 -2
Sampaoli
Enigszins kwalijk vind ik het feit dat wij spelers halen om ze vervolgens niet in hun kracht te gebruiken. Kristensen kwam uit een 3-4-3 systeem en moest nu als back meer opbouwen, dat ging mis. Wöber werd gehaald en speelde regelmatig als linksback, dat was ook niks. Marin is een box-to-box speler, type Donny vd Beek, en moet bij ons als controleur spelen. Het is geen hogere wiskunde: dat gaat mis.
10 0
Woodenshoe1
En de opvolger van de Ligt blijkt alleen op het middenveld te kunnen spelen, en dan ook nog eens heeeel slecht....
0 -1
AlexIbarra
Op zich heb je gelijk maar het is ook kut om 2 jaar lang te banken omdat op jouw ideale positie al een wereldtopper staat. Vaak zijn die verschuivingen ook een beetje noodgrepen.

Ik zag het echt wel in Wöber zitten maar de realiteit is dat hij wisselvallig was (logisch als je jong bent) en Blind is gehaald die het veel beter invulde als LCV. Dan zijn de overgebleven smaken LB, RCV of heel misschien VM.
Of geduldig wachten op een blessure of transfer.
0 -1
Babangida83
En Alvarez is de volgende helaas ;-)
2 -1
Montana
Ja en Nee. Er zijn weinig spelers die op dezelfde manier spelen als Ajax speelt. En al helemaal op hetzelfde niveau als dat Ajax speelt. Je moet dus ook kijken naar spelers die een niveau hebben maar niet per se in hetzelfde systeem hebben gespeeld.

Ibrahimovic of Milik niet halen omdat het een 4-4-2 spits was. Sanchez omdat het meer een slager was dan een opbouwer.

Soms moet je gokken en hopen dat het niveau dat ze hebben ook bij een andere speelwijze komt bovendrijven.
2 -3
bentoJRF
Dit is precies zoals ik het ook zie. Spelers die allen verkeerd zijn gebruikt. Ik ben dan ook benieuwd hoe Marin presteert op zijn oorspronkelijke positie
4 -1
Red Devil
Beter voor die jongen als hij naar Cl.Brugge gaat want Ajax is een maatje te groot voor hem..
1 -3
DaarHoordenZijEngelenZingen
Hem na een halfjaar afschrijven lijkt me te snel. Hij kan nu zeker nog nuttig zijn bij blessures en schorsingen en hij heeft de potentie om een hele goede basisspeler te worden. Onder de €10 miljoen zou ik hem niet verkopen.
7 -1
AlexIbarra
Precies, als hij zich een beetje herpakt en aan 50 wedstrijden komt de komende 2,5 jaar, kun je hem voor 15 mln naar het rechterrijtje PL brengen.

Hele Goede basisspeler is misschien wel erg hoopvol maar gewoon 1 vd 18 moet wel lukken.
2 -1
skaradonna
Heb hem in België vaak zien spelen. Eigenlijk gewoon vervanger van Donny. Moet natuurlijk wel kunnen groeien in deze rol.
6 -1
HStorm
De Telegraaf schrijft... en dat is hoofdnieuws?

Kijk de laatste 20 berichten van dat gedrocht eens terug. Volgens mij zaten ze er 20x naast.

Blijven proberen jongens, moet een keer raak zijn toch? PSV is er niks bij.
3 -2
ajax4perez
Hoop dat Ajax hem houdt dit seizoen.
Hoop niet op een Wöber scenario die je in de 2e helft van de competitie toen goed kon gebruiken
2 -3
Rentokill
idd. plus bij Labyad viel het kwartje ook ineens (raakte wel meteen geblesseerd maar ok)
3 -4
Sampaoli
Ten Hag heeft een prima topsportmentaliteit gecreëerd. Spelers moeten keihard trainen en moeten zich ontwikkelen om aanspraak te maken op minuten. Naast de toppers zie je ook de mindere goden beter worden, kijk naar S. De Jong, Labyad en Ekkelenkamp.
3 -2
rodnet
Siem wordt beter?! Geef mij ook een bekertje van datgene wat jij gedronken hebt....
1 -3
dolle dries
S.de Jong, Labyad en Ekkelenkamp beter worden, laat me niet lachen.
1 -4
Sampaoli
Beter worden is relatief. Hopelijk heb je wel gelachen, kan nooit kwaad.
4 -1
oudzuid2
volgens VZ wil Ajax Marin ondanks die interesse niet verkopen...
2 0
Gonzalez75
Wat is het nou? Verkopen terwijl ten Hag het nog ziet zitten in Marin of is het nu verhuren en of toch verkopen? De tekst in het artikel spreekt zich tegen.
0 -2
trodat4030
Niemand spreekt zichzelf tegen, Het Nieuwsblad spreekt De Telegraaf tegen. Kwestie van goed lezen..
0 0
Sterspeler
Het kan ook zijn dat ETH het in hem ziet zitten, maar dat Overmars anders besluit.
1 -3
Benleiden
Logisch, want hij heeft het niveau niet. Ten Hag mag al helemaal niet over hem besluiten, want volgens de berichten is hij gehaald op zijn conto. Liefde maakt blind...
0 -6
MK77
Wat een heerlijk ongefundeerd bericht vol met vileine suggesties.
Is niet mijn mening hoor ik heb het ook maar gehoord dat men dat vindt
3 0
Benleiden
Ik heb niet meer sources dan de kranten en media. Misschien dat jij wat meer ins en outs hebt kopstuk?! Ik ben gelukkig niet de nitwit die nergens zijn vingers aan durft te branden, maar tegelijkertijd wel op andere mensen kan reageren.
0 -2
Lazell
Beslissen niet, maar hij mag wel aangeven of hij het in hem ziet zitten. Dat liefde maakt blind geloof ik niet zo. TH wordt zelf afgerekend op de resultaten, zijn belang is om de allerbeste spelers te hebben. Hij is professioneel genoeg om door 'liefde' heen te kijken... wat je daar ook mee bedoelt en waar die uitzonderlijke voorkeur volgens jou ook vandaan zou moeten komen snap ik niet zo goed, maar dat terzijde.
0 -2
Benleiden
Marin en Labyad zijn twee voorbeelden die door hem zijn gehaald, althans volgens de media. Scouts waren niet overtuigd, en dat is overigens zeer begrijpelijk haha. Ze hebben beiden het niveau niet waar Ajax op wilt acteren, maar bovenal passen ze niet in de tactiek die Ajax hanteert.

Je hebt altijd lievelingetjes die een trainer haalt (Marin) of meeneemt in het geval van Labyad.
2 -2
Rentokill
Niet verhuren of verkopen. Niet nu. Je weet nooit of er veel blessures gaan komen. Of je moet een vervanger regelen (Schone)...
4 0
de_pitbull
Verhuren voor een half jaar lijkt me een prima oplossing. Misschien is hij er daarna wel klaar voor.
2 0
Jojo49
ik zou hem verhuren, handelsnelheid , kan wel.omhoog , ik vind het een goede technische voetballer met overzicht.
0 0
TheTruth
Hij is de enige echte middenvelder in ons elftal. Wat Ten Hag ook neerzet, het is altijd ongebalanceerd. Of je staat met 2 verdedigers op het middenveld, en 1 gozer die bijna helemaal in de aanval staat. Of je staat met 2 (bijna) aanvallers en 1 verdediger. Oftewel, het middenveld wordt elke wedstrijd tegen een grote club gewoon volledig overlopen, en dat is waarom we nu geen CL spelen.
0 -5
ST
Doen!
0 -2
altijdwelwat
Ten Hag aankoop , net als Labyad .... Erik moet gewoon trainingen leiden, het herkenen van talent gaat het iets minder af.
5 -5
TheTruth
Labyad deed het best aardig voordat hij geblesseerd raakte
1 -9
trodat4030
1(!) wedstrijd.
2 0
RuffRhythim
Zo zeg, als dit waar is wordt ie dus binnen het lopende seizoen weer verkocht.
Kan me niet herinneren dat zoiets ooit is gebeurd bij Ajax.
Dan weet je wel waar je staat als speler....
0 0
De_Realist
Magallan is binnen een half jaar toch weer verkocht? Kwam misschien pas in de winter binnen ipv zomer, maar principe blijft hetzelfde.
0 0
PJK54
Helaas nooit echt zijn kans gegrepen maar kan gebeuren en dan valt 12,5 miljoen eigenlijk nog wel mee, blijft wel een "foutje" van het technisch hart is mijn idee.
2 -1
De_Realist
Gewoon verkopen voor 7M en hoger, dan heb je in ieder geval nog wat geld terug en je hoeft zijn salaris niet meer te betalen.

Ik zie Marin niet het niveau halen wat Ajax nastreeft. Nu niet, nooit niet.
1 -3
pizzapunt
Alles boven de 8 miljoen pakken.
1 -3
iammike
Bij een goed bedrag verkopen of anders verhuren als die daar veel minuten kan maken.

We hebben nu een middenvelder teveel en een LCV te weinig. Daar moeten we toch echt nog wat voor halen deze periode.
0 0
De Stift
Marin heeft de techniek, maar niet het karakter om het te halen bij Ajax. Zijn handelingssnelheid en duelkracht moeten omhoog. Maar in plaats van vechten gaat hij lopen mokken. Als Ajax hem voor 10 miljoen kan verkopen, blijft de schade beperkt.
2 -2
Fieldman
Tja, hij mist enkel de eigenschap die goede voetballers van niet zo goede voetballers onderscheidt - handelingssnelheid. Geen big deal verder.

Voor alles boven de zeven miljoen gewoon doen.
0 -1
31xAjax
Zou jammer zijn want ik denk dat hij als echte half zeker van waarde zou kunnen zijn maar, zeker in het begin, misbruikt als controleur waarna hij meteen het stempel miskoop kreeg. Als hij weggaat niemand voor terughalen en zodoende meer druk leggen bij Erik ten H om wat vaker op de Toekomst te kijken....
1 0
iammike
Bij een goed bod verkopen. Dan kunnen wij zelf een LCV erbij halen en Martinez weer naast Donny als verdedigend blok op het middenveld met als back up voor die 2: Gravenberch en Eiting.
0 -1
WesleySonck
ruildeal met die Vanaken? Daar was Ajax afgelopen zomer toch ook in geinteresseerd?
0 0
MaximilianRosse
Ja maar als je de wedstrijd tegen Brugge hebt gezien kom je tot de conclusie dat Vanaken helemaal niks voor Ajax is.
0 0
ajaxxcied4life
Marin heeft wel wat en ben onder de indruk van zijn schot. Ik denk dat hij het in zich heeft om te slagen bij Ajaz, maar afgaande op zijn verhalen die ik in de media lees, heeft hij niet het geduld om langzaam toe te groeien naar het vereiste niveau. Hopelijk wordt het een lang seizoen en kunnen we hem er uiteindelijk best bij hebben.
1 -1
Bjorn
Ik betwijfel om we hem alweer willen verkopen, maar als er een bedrag rond de 9 miljoen wordt geboden zou ik hem wel laten gaan. Het niveau dat wij nastreven tikt hij niet aan.
2 -2
johnantoni
Heeft ook echt veel kansen gekregen.
0 -2
Bjorn
Wellicht niet genoeg en over de positie waarop hij moest spelen valt ook iets te zeggen, maar soms heb je niet veel tijd nodig om te zien of iemand het niveau aan gaat tikken of niet. Zijn handelingssnelheid is té laag. Dat hij een goed schot heeft is zeker, maar is hij een ideale 10 voor Ajax? Ik betwijfel het.

Ik gun hem zeker een wedstrijd of 7 achter elkaar in de basis om zichzelf te bewijzen, maar volgens mij speelt een Gravenberch nu al makkelijker mee in Ajax 1 dan een Marin.
0 -1
Radie125
kansen genoeg in de voorbereiding en niet gepakt. Martinez deed dat wel en is gewoon 2 nivo s beter
0 -2
afcasven1995
Huren heeft Ajax helemaal niks aan. Doet hij het goed bij Brugge de komende 6 maanden dan is het nog steeds geen Ajax-speler. Handelingssnelheid te laag.
1 -1
Ajax27
Want huren en het goed doen betekent dat ie weer in Ajax1 komt te spelen? V9or een geurende club is het risico lager, na e een half jaar kunnen ze kijken of ie goed genoeg is en m dan overnemen. Vaak door een vooraf afgesproken deal. Zoals wij bijvoorbeeld ook met Milik in het recente verleden hebben gedaan.
1 0
AltijdGelijk
Ik zie deze jongen over 3-4 jaar wel spelen bij Napoli ofzo
1 -1
4xEC1
Dit is wel opvallend, totaal niet verwacht dat hij wel eens weg zou kunnen gaan zo snel. Maar als je al moeite hebt met de handelingssnelheid, nog steeds, Ten Hag haalde het nog aan laatst, heb ik mijn twijfels of hij het nog gaat redden..
1 0
GeleenAjax
Goed idee! Snel verkopen!
Kunnen wij de rest van het seizoen tenminste naar Siem de Jong kijken, omdat we helemaal geen middenvelders meer hebben....
1 -4
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Heel jammer. Vind niet echt dat hij de kans heeft gehad, om op een juiste positie terecht te komen.
4 -2
Tjpknge
Kansen krijg je niet, die verdien je.
0 -5
ram
Hahah, come on...
1 -1
vincent_DV
Ik zou het wel snappen als Ajax snel afscheid neemt van Marin. Heeft nog helemaal niets laten zien en ik Zie ook niet iets in hem dat ik denk: dit kan nog wel iets gaan worden.

Al vind ik wel dat als je Marin laat gaan er wel een middenvelder bij moet aangezien je Alvarez mogelijk ook centraal nodig hebt en die is trouwens op het middenveld ook niet goed genoeg en je dus enkel nog van de Beek, Gravenberch en misschien Eiting nog hebt. Lijkt mij een beetje karig. Maar misschien is dat ook de reden dat Marin weg mag, omdat ze een goede middenvelder gevonden hebben.
2 -1
EKS
En vergeet Mazraoui niet
0 -3
vincent_DV
Kom op man, dat is toch in niks een middenvelder die goed genoeg is voor Ajax. Daar moeten we ook gewoon mee op houden elke keer
3 0
EKS
rechts op het midden kan hij uitstekend maar daar was hij tot nu toe niet nodig.
0 0
JariL95
Inderdaad, Nous is top voor als rechtsback. op het middenveld ontstaat er teveel ruimte achter hem Hij brengt dat niet de balans doe je zou mogen verwachten van hem.
2 0
Jornnn
Gewogen in de praktijk. Te licht bevonden. Verlies nemen en doorpakken. Stel je pakt 4 miljoen verlies, compenseer je dit weer door een jeugdspeler minuten te geven. Die paar minuten die Marin gaat pakken de komende maanden, kan je ook aan Taylor of Unuvar gunnen. Spelers die aangetoond hebben dat ze hun plafond nog lang niet bereikt is.
4 -1
ajax4ever01
Gravenberch in -> Marin weg
1 -3
GeleenAjax
Die komt in Martinez' plaats...
2 0
Saanchez
Ik geloof niet dat Ajax hem nu al wilt verkopen, denk ook oprecht wel dat Ten Hag het nog in hem ziet zitten. Maar een half jaartje verhuren aan een goede club als Brugge lijkt me geen verkeerd idee, ook voor hemzelf niet.
1 -1
ram
Ik denk dat Overmars hem echt wel wegdoet als een club 10 miljoen wil betalen hoor. Misschien al bij 8 miljoen.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Krijg eerder het idee dat ajax eerder bezig is met geld.
Ze worden uitgeschakeld, en direct ziet marc een lichte stijging in kosten en raakt in paniek.
1 -10
trodat4030
Waarom in paniek? https://www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/128378/ajax-op-plek-23-van-de-football-money-league
3 -1
Saanchez
Raakt in paniek? Waarvan? We hebben CL gehaald dit seizoen en daarin ook nog een aardig bedrag verdiend. Bovendien zijn de Europese inkomsten nog niet ten einde dit seizoen. Met andere woorden, we zullen over dit boekjaar weer een prima winst draaien, al is het natuurlijk iets minder dan vorig seizoen. Nee, geld is totaal geen issue in dit geval. Het gaat puur en alleen om een miljoenenaankoop die nog niet naar behoren presteert en dat misschien verholpen kan worden door hem een half jaartje te verhuren.
6 0