Magallán in selectie voor Real Madrid-uit

BVeenstra, 04-03-2019 om 10:20, 11866 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lisandro Magallán is volledig hersteld van zijn bovenbeenblessure. De Argentijnse verdediger is door trainer Erik ten Hag opgenomen in de selectie die afreist naar Spanje voor de Champions League-return tegen Real Madrid, zo meldt Ajax.nl

Onderstaande lijst bevat 21 namen. Dat betekent dat er uiteindelijk drie spelers nog zullen afvallen voor de definitieve wedstrijdselectie.

De wedstrijd tussen Real Madrid en Ajax begint dinsdagavond om 21.00 uur. Ajax moet winnen in Madrid en daarnaast moet het ook minimaal twee keer zien te scoren wil het de kwartfinales van de Champions League zien te bereiken.

Selectie Ajax voor Real Madrid-uit

Andre Onana
Kostas Lamprou
Bruno Varela
Rasmus Kristensen
Joël Veltman
Matthijs de Ligt
Daley Sinkgraven
Noussair Mazraoui
Lisandro Magallán
Daley Blind
Nicolás Tagliafico
Donny van de Beek
Dusan Tadic
Zakaria Labyad
Lasse Schöne
Frenkie de Jong
Hakim Ziyech
Dani de Wit
David Neres
Klaas Jan Huntelaar
Kasper Dolberg

Deze week op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Quintino, een van de bekendste dj's ter wereld! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Ik heb toch zo'n donkerbruin vermoeden dat Magallan erin komt wanneer Ajax voorstaat met 2 goals verschil. Een echte sloper is dan nodig tegen Benzema c.s.
0 0
Bky
Legendarische selectie.
2 -1
Klasseman
Legendarische trainer
2 -2
supporter sinds
Geef die jongen gewoon ff de tijd en een normale kans. Niet alle spelers staan er in 1x .. misschien is zelfs Nico tagliafico wel een positieve uitzondering. Het is heel normaal dat een speler een half jaar moet aanpassen cq wennen. Kom op magallan laat het maar zien !
3 0
Sterspeler
helemaal eens. Viergever was in het begin ook niks en die loodste ons naar de EL finale.
1 0
Klasseman
Weer een meester zet van topper Ten Hag. Wat moeten we blij zijn met deze geweldige trainer
0 0
Joseph
Overmars koopt de spelers, weet nog niet of Magallan nou het juiste voorbeeld is van zijn goede werk. Er komt 1 speler van ten Hag, dat is Labyad, ten Hag heeft daar geen kijk op..
0 0
Gecko
Zoveel geld in kas. En dan halen we magallan.
Hadden toch wel wat beters kunnen kopen!
Wat was die man slecht tegen Feijenoord
En dat moet Benzema tegenhouden. Die maakt gehakt van Magallan. Jammer!,
5 -8
Van Reenen
Al bij de opticien geweest?, gekke Ko?
Er staat dat Magallan bij de selectie zit en er staat niet dat hij morgenavond speelt. Hij is erbij voor het geval één verdediger ernstig gekwetst wordt door een blindganger van Real Madrid.
1 0
louis60
Mooi dat ze meegaan. Goed voor de spirit. Maar god verhoede dat we de helft van de bank moeten inzetten tegen Real. Leuk in Nederland als we al 4-0 voorstaan.
1 0
Ozymandias
Wie was er niet slecht tegen Feyenoord? Tadic was slecht. Miskoop? Blind was slecht. Miskoop? Ziyech was slecht. Miskoop? De Jong was slecht? Miskoop?
4 -6
Gecko
Gaat het niet om
1 -4
Ozymandias
Waar gaat het dan wel om?
2 0
Gecko
Ik had liever een betere verdediger gezien. Beter opbouwend. Ik vond Magallan heel slecht. Misschien nog wennen maar het voorspelt niet veel goeds
1 -4
Sterspeler
je kan niet verwachten dat hij met een vreemde taal in een vreemd land de kar trekt als iedereen het laat afweten.
2 0
Ozymandias
Ik had ook liever een betere verdediger gezien. Een betere verdediger is altijd beter aangezien hij beter is. Maar dat betekent niet dat deze verdediger een miskoop is. Magallán was slecht tegen Feyenoord maar iedereen was slecht tegen Feyenoord. Dat zegt mij dus helemaal niets. Tegen Heerenveen was hij goed en in de oefenwedstrijd die hij met Ajax speelde ook. Waarom zouden we hem dan afrekenen op één slechte wedstrijd waarin elke speler van Ajax door de ondergens zakte?
6 0
Gecko
We wachten het af. Maar tot nu toe nog scepsis. Hoop dat ik het mis heb
1 -1
Ozymandias
"Maar tot nu toe nog scepsis."

Ik ook, het is zelden dat ik dat niet heb bij een aankoop. Alleen is het heel iets anders om scepsis te hebben en iemand al als miskoop neer te zetten.

"We wachten het af."

Alleen doe je dat niet. Je schrijf "Miskoop", dat is dus het tegenovergestelde van het afwachten.
2 -2
Gecko
Daar heb je gelijk in!
1 -1
Freddy Al
Ik ben benieuwd of hij er in staat, zou kunnen met Blind op 6 naast Donny en Frenkie, uiteraard voor met Tadic, Neres en Ziyech.
Vreemd genoeg zie ik meer kansen uit de omschakeling als Ajaxhet veld klein houdt.
Real zie ik nog niet meteen aandringen,het blijft een hels karwei we hebben een kansje maar het moet echt wel allemaal meezitten.
0 0
mistermiyagi
Hoe is het mogelijk dat een de Wit, Lamprou en een Veltman nog bij Ajax spelen...

Ajax mag zich wel wat versterken in de breedte, de Wit zal nooit een basisplaats veroveren, misschien is het een aardige eredivisie speler en vertrekt hij voor een 1 a 2 miljoen.

Voor een Jong Ajax is hij te goed, hij had beter zichzelf in de kijker gespeeld bij een eredivisie club (verhuur)
4 -7
Hobbemastraat
Volledig met je onneens, behoudens Lamprou (waar ze al een vervanger voor hebben) .

De Wit heeft zeker wel een toegevoegde waarde voor Ajax. Is geen stylist zoals Tadic of Ziyech, maar meer vergelijkbaar met types als Donny vd Beek/ Klaassen. Heel belangrijk voor het team.

En dat domme gelul dat Veltman er niks van kan is gebaseerd op gebakken lucht. De feiten spreken voor zich, zoals Ozymandias al aangeeft.
2 -2
altijdwelwat
Om belangrijk te zijn voor een team moet je over specifieke kwaliteiten beschikken. Dan kan zijn in technisch , tactisch of fysiek opzicht , de Wit voldoet aan geen van deze kwaliteiten. Technisch zeer beperkt , tactisch zwak en fysiek lijkt het wat maar is het feitelijk ook niks. Duekracht is pas bruikbaar als je ook daadwerkelijk duels wint , en daarna de bal naar de juiste kleur speelt. Maar omdat hij tactisch matig is , en behoorlijk traag zowel lichamelijk als qua spelintelligentie wint hij zelden tot nooit duels die er toe doen. Wat hij wel echt kan is koppen ... en dat is het dan ook wel.
1 -1
Ozymandias
Veltman was een belangrijke speler in het Ajax wat onder Bosz de finale van de Europa League haalde. Hij was volgens de 'advanced analytics' ook Most Valuable Player van de Eredivisie dat seizoen. In mijn ogen is Veltman niet goed genoeg voor een vaste basisplaats maar hij is goed genoeg als selectiespeler van Ajax.
3 -1
Murtagh
nog niet opstellen moet eerst een goede chemie komen tussen hem en de ligt voor je magallan kunt gebruiken in dit soort wedstrijden
0 0
Joseph
Het is jammer, maar je gaat hem niet opstellen tegen Real. Het zou ideaal zijn, dan kan Blind naast Frenkie op het middenveld spelen, maar je wilt eerst goede wedstrijden met hem spelen in de competitie.
Blind op 6, met Frenkie en Donny er naast is een grote gemiste kans van ten Hag.
0 -2
Gecko
Miskoop
3 -19
Ozymandias
Waar baseer jij dit op? Zijn goede wedstrijden tegen Flamengo en Heerenveen of zijn slechte wedstrijd tegen Feyenoord?
4 -2
wendoo9
Heel Ajax was bout tegen Feyenoord dus niet afschuiven op een speler !
2 0
Gecko
Feijenoord was een drama
0 -1
Joseph
Hij had Vilhena en Toornstra ook op moeten vangen, een goede aankoop kan gewoon 3 spelers afstoppen!
6 -1
DeMeervanweleer
Hoop dat Magallan inmiddels wat gewend is aan de speelwijze en dat die nederlaag tegen Feyenoord niet in zijn koppie is gaan zitten. Ben heel benieuwd of dit die sobere, harde verdediger is die soms nodig is. De fysiek heeft hij wel in ieder geval.
2 0
Ozymandias
Magallán is geblesseerd geweest en ik neem dus aan dat hij nog niet gewend is aan de speelstijl van Ajax. Gelukkig heeft hij nog zo'n een half seizoen de tijd om daaraan te wennen.
2 -1
DeMeervanweleer
Geacclimatiseerd dan beter gezegd. Die wedstrijd tegen Feyenoord was geen graadmeter, dat was een collectief falen.
5 0
AJAIXIXIXI
Verwacht gewoon dezelfde opstelling als in de thuiswedstrijd.
0 0