Onana: 'Ben alleen maar met Ajax bezig'

BartVeenstra, 26-12-2018 om 11:02, 16343 views, Marca |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

André Onana heeft nogmaals aangegeven niet bezig te zijn met een eventueel vertrek bij Ajax. De Kameroener staat in de belangstelling van enkele Europese topclubs, maar voor nu legt hij die interesse naast zich neer, zo vertelt hij in een interview met Marca.

Vanuit Spanje zou FC Barcelona Onana willen overnemen mocht Jasper Cillessen daar vertrekken. 'Ik heb daar geen nieuwe informatie over. Met Jasper heb ik af en toe contact, maar ik heb geen idee welke beslissing hij gaat maken. De tijd zal leren wat er met hem en met mij gaat gebeuren. Zelf ben ik er rustig onder. Ik focus me er alleen maar op om goed te presteren.'

Onana wordt ook gevraagd of hij een transfer naar Real Madrid zou zien zitten. 'Ik weet het niet. In het voetbal kan alles gebeuren. De tijd zal het leren, maar ik ben nu gewoon een speler van Ajax. Ik ben nog altijd jong en ik weet dat meerdere grote clubs interesse in mij hebben, maar voor nu is Ajax het enige waar ik aan denk.'

Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong

De Spaanse journalisten konden het uiteraard ook niet laten om te vragen naar de situatie omtrent Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Beide spelers staan in de belangstelling van zo'n beetje iedere Europese topclub, ook van die uit Spanje. 'Ik heb geen idee wat er met hen gaat gebeuren. Ik ben niet degene die daarover moet spreken. Het enige wat ik erover kan zeggen is dat zij het goed zullen doen, waar ze ook gaan spelen. Ze zijn geweldig en helpen ons enorm.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
vdvaart23
Kan die jongen helemaal niets aan maar zulke reacties associeer ik altijd met spelers die aan het einde van het seizoen pleitte zijn.
0 0
433metdepuntnaarlinks
Ja maar dat komt omdat de jongens die dit vaak zeggen de beslissing gemaakt hebben: die willen niet tijdens een seizoen vertrekken maar staan in de zomer open voor een transfer. Dus op dit moment kan hij zich lekker op Ajax focussen en dan in de zomer gaat hij om zich heen kijken. Bij Ajax zit je prima maar iedereen heeft ambities, niks mis mee en spijtig voor ons als supporters maar ik snap het wel. Zelfde geldt voor de Ligt Ziyech de Jong, die zijn 100% met Ajax bezig en verder boeit het ze niet. Die weten toch dat ze in de zomer verder gaan kijken.
0 0
AJAXTHELEGEND
Ook Onana kan beter bij Ajax blijven , zijn ontwikkeling is nog steeds gaande .Kampioenschap Ajax dit jaar en verder komen in C.L. zijn de doelen die gesteld zijn .Er is nog genoeg te leren ,en mee te maken bij Ajax ,ook volgend seizoen.
1 0
4xEC1
Heeft geen enkele zin dit soort artikelen met vragen aan Onana (en andere spelers) over hun toekomst. Niemand gaat weg in de winterstop en áls er al concrete belangstelling is dat ze weten blijft het ook nu bij belangstelling. Ajax doe nog overal voor mee en dat is de focus voor iedereen. Ná het seizoen wordt pas veel duidelijk.
1 0
Daniii
Mijn gevoel zegt dat buiten De Ligt, De Jong en Ziyech ook Onana onhoudbaar is voor ons.
Dus ging ik beetje verder denken van wie zou dan de op;volger kunnen worden? En de enigste waar ik op kom (maybe primatie) is Stekelenburg.

Zou die ook zoals Cillessen nog steeds op niveau zijn of totaal niet? Wat deknen jullie?
0 0
Ajax#1900
Dat denk ik niet. Cillessen laat steeds zien scherp te zijn, terwijl Stekelenburg geen wedstrijden krijgt. Bovendien ben ik nooit echt fan van hem geweest. Heeft hooguit 2 seizoenen goed gekeept in z'n carrière.
0 0
afcas
je weet dat stekelenburg al in zijn vorige ajax periode liep te roken en te drinken in? lijkt me dus dat dat gewoon over is. verder waarom zou onana vertrekken? en vooral, naar welke club? hij wil een garantie op basisplaats he. noem mij de clubs in de top die geen fatsoenlijke keepers hebben.
0 0
ovdw
Enorme klasbak
2 0
edalm
Hij heeft laatst nog gezegd alleen naar een andere club te willen als hij daar ook kan spelen
1 0
AlexIbarra
Dat Andre een paar keer opzichtig in de fout ging is jammer maar ook in ons voordeel.
Hij is echt een topper en onze enige keeper, dat soort opvallende momenten houden hem scherp en geinteresseerde clubs blijven misschien net iets langer op afstand.

Ik hoop en denk dat hij in de komende 1,5 jaar nóg iets meer kan groeien (vooral mentaal), en dan met een paar prijzen in z'n zak direct naar de top-8 van Europa kan.
1 -1
El Salvador
Met nog een paar prijzen erbij zijn wij ook top8 van Europa :)
1 0
Len nart
Volgens de modellen van FiveThirtyEight is Ajax al de nummer 7 van Europa ;).
https://projects.fivethirtyeight.com/global-club-soccer-rankings/

Niet dat je ze volledig serieus moet nemen, dat we hoog staan komt voornamelijk vanwege ons goede doelsaldo in de Eredivisie en omdat we het goed deden tegen Bayern, de nummer 2 van de ranglijst.
0 0