Goal: 'Eros Maddy in belangstelling Spurs'

SJvanveen, 29-04-2016 om 17:03, 12449 views, Goal Nederland |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens Goal is Tottenham Hotspur geïnteresseerd in Ajax-jeugdspeler Eros Maddy, die dit seizoen in de C1 uitkomt. De aanvaller is vijftien jaar oud, waardoor de speler nog geen contract mag ondertekenen in Amsterdam. 

Naast de Londense club, die momenteel tweede staat in de Premier League, hebben naar verluid ook Manchester City, waar voormalig Ajacied Javairo Dilrosun onder contract staat, en Chelsea interesse, maar de interesse van Tottenham is het hevigst. 

Maddy zou niet de eerste speler zijn die de opleiding van Ajax vroegtijdig verlaat voor een buitenlands avontuur. Bobby Adekanye ging naar Barcelona en de laatste jaren vertrokken ook Timothy Fosu Mensah (Manchester United) en Mink Peeters (Real Madrid) uit de hoofdstad. Juan Familio Castillo (B1) vertrekt na dit seizoen naar Chelsea. 

Ajax A1 doet 14, 15 en 16 mei ook mee aan de NextGen Series in het Olympisch Stadion. Koop nu je tickets voor dit U19-toernooi in Amsterdam!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied1989
Toch wel fijn dat we een kleine 10mln p/j in een jeugdopleiding steken, terwijl vele vruchten al heel vroegrijp worden weggeplukt. Lekker opleiden voor Tottenham, Arsenal, Chelsea en ManU - goh wat mooi.
1 0
Boer
De meeste jongens zien Ajax gewoon als een opleiding net als school. Hun ouders zijn hier vaak niet geboren en hebben niks met Amsterdam of Nederland. Ajax 1 boeit ze totaal niet. Ze dromen van Engeland of Spanje, van auto's en chickies. Gelukkig zijn er nog uitzonderingen, maar die komen vaak uit de provincie.
0 0
flasher93
Is dit een groot talent? Heb nog weinig van hem gezien of gehoord.
0 0
Joseph
Misschien als van Gaal daar de nieuwe trainer wordt, maar anders is er daar natuurlijk geen kans voor talenten.

Las een artikeltje van die PSV scout in het AD, die moest blijkbaar Nederlandse jongens overtuigen toch naar Chelsea en dat soort clubjes te komen. Deed net voorkomen alsof die talenten daar een kans kregen.

Volgens mij is TFM het eerste talent dat een basisplaats weet te veroveren bij de topclub waar hij als jeugdspeler heen ging. Daar waren wel veel blessures en een Nederlandse trainer voor nodig. Volgens seizoen staat hij er gewoon weer naast, achter de nieuwe aankopen.
0 0