Ajax Vrouwen verliezen van ADO in Eredivisie Cup

JesseTH, 28-02-2020 om 22:40, 3314 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De Ajax Vrouwen hebben over twee wedstrijden van ADO Den Haag verloren in de Eredivisie Cup. Vrijdagavond speelden ze in Den Haag met 2-2 gelijk, terwijl er in Amsterdam met 0-1 verloren werd.

De weersomstandigheden waren vrijdag lastig voor beide ploegen en het duurde dan ook even voordat een van beide écht gevaarlijk werd. In de 36ste minuut was het ADO dat op voorsprong kwam, toen de debuterende keepster Claire Dinkla gepasseerd werd. Desiree van Lunteren was nog het dichtstbij een gelijkmaker voor rust, maar die kwam er niet.

Na rust bleef de wedstrijd enige tijd zonder echte hoogtepunten. Toen het eenmaal losbarstte echter, werd er volop gescoord. Vanity Lewerissa maakte in de 78ste minuut de gelijkmaker, maar een minuut later kwam ADO alweer op voorsprong. Janette van Beelen scoorde.

Wonderbaarlijk genoeg bleef ook de 2-1 stand nog geen anderhalve minuut op het scorebord staan. Julia Kagie, speler van ADO, passeerde haar eigen keeper en zorgde daarmee voor de 2-2. Bij een 2-3 eindstand was Ajax de winnaar van de dubbele confrontatie, maar dat mocht niet zo zijn. Het bleef bij een 2-2 gelijkspel.

Denk jij dat Van de Beek scoort en Ajax wint van AZ? Zet in en krijg 4,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PierreHeno
Lijkt weer bergafwaarts te gaan met het betaalde vrouwenvoetbal. Ajax wordt er in elk geval niet beter op wanneer je in twee wedstrijden tegen ADO de bietenbrug opgaat.
0 0
ajaxdordtt
Ik vond Getafe kut maar hier kom ik voorlopig niet overheen.
2 0