Tadic kan spelen: 'Maar enkel is nu nog wat dik'

BVeenstra, 30-03-2019 om 08:10, 4007 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dusan Tadic is niet geheel pijnvrij uit de interland tussen Portugal en Servië (1-1) gekomen. De Ajax-aanvaller kreeg een flinke tackle op zijn enkels te verwerken, maar is fit genoeg om zondag in actie te kunnen komen tegen PSV.

In De Telegraaf krijgt Tadic de vraag hoe het na die interland gesteld is met zijn fitheid. 'Je doelt op de overtreding van Pepe?', lacht Tadic. 'Dat was een stevige. Ik heb daardoor een mooie handtekening van Pepe op mijn enkel staan. Maar ik ben oké.'

Toch was het wel even schrikken voor Tadic toen Pepe hem een doodschop verkocht. 'Ja, ik was bang dat er iets was gebroken, want ik kon minutenlang niet rennen. En toen schoten de wedstrijden tegen PSV en Juventus wel even door mijn hoofd. Maar dat duurde gelukkig niet lang, want ik liep de pijn eruit. Mijn enkel is nu nog wat dik en ik moet er veel ijspakkingen tegenaan houden. Maar ik kan gewoon spelen.'

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VanDeMolen
Misschien niet zo handig om dat zo te vertellen, ik zie een Jankerd de Jong of een Hendrix daar nog wel 'per ongeluk' een tik tegenaan gaan geven.
0 0
Pierre Heno
En zo'n Pepe gaat gewoon weer vol voor zijn volgende slachtoffers: geen scheids die hem ook maar iets in de weg legt. Je zou van top scheidsrechters toch mogen verwachten dat ze zich voorbereiden op de spelers met wie ze te maken gaan krijgen tijdens een wedstrijd. En zo'n Pepe dien je al bij de kleinste overtreding er op te attenderen dat je hem als scheids zwaar in de peiling hebt.
0 0
3sterren
Was waarschijnlijk een ’vriendendienst’ voor Ronaldo...
0 0
Caparzo
Dat die knettergekke psychopaat Pepe nog niet eens compleet doormidden is geschopt snap ik niet. Zou in gesloten TBS met dwangverpleging hebben gezeten als hij geen voetballer was. Wat een totale idioot.
0 0
Ajacied33
Wat heb ik een gruwelijke hekel aan die vuile Pepe
0 0
VoorMokum
Als er überhaupt mensen zijn die dat niet hebben zijn ze waarschijnlijk net zo gestoord als de beste man zelf
0 0