Voormalig Ajacied Rolf Leeser (88) overleden

FinnDekker, 21-03-2018 om 17:54, 7387 views, Ajax.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajax heeft woensdag via de officiele kanalen het treurige nieuws naar buiten gebracht dat Rolf Leeser is overleden. Leeser droeg tussen 1948 en 1954 het Ajax-shirt en maakte daarin zes treffers voor de Amsterdammers.

'Hij begon als 12-jarige in de jeugdopleiding van Ajax en maakte zijn officiële debuut in Ajax 1 op 19 september 1948', schrijft Ajax. 'Leeser was trots op zijn voetbalverleden. Ook na zijn spelersloopbaan bleef hij betrokken bij zijn club, zo was Leeser jarenlang lid van de ledenraad.'

Leeser bleef na zijn voetballoopbaan nog betrokken bij Ajax. Zo bezocht de voormalig buitenspeler als groot fan nog meermaals de ArenA en was Leeser betrokken bij het ontwerp van het huidige logo van Ajax. De Ajacied werd 88 jaar.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
T.reckveugel
Gecondoleerd.
Zou zelf niet bekend willen staan als de man die dat logo verzonnen heeft
7 -5
ovdw
Dit is waarschijnlijk de stomste vraag hier op AS, maar ik ga hem toch stellen: wat is er nou precies mis met ons huidige logo?

Misschien een generatiedingetje, want ik ben opgegroeid met het huidige logo en zie niet wat er verkeerd aan is. Het is een versimpelde/strakkere versie van de oudere emblemen. Maar ik vind dat in ons geval niet lelijk.

Ik denk dat ik wat minnetjes kan verwachten (totaal niet boeiend natuurlijk). Maar ben oprecht benieuwd naar waarom dat oude logo terug zou moeten?
4 -3
JCr14
Het nieuwe logo zijn 11 streepjes. Heel simpel. En saai. En is puur gemaakt om zo goedkoop mogelijk te kunnen produceren. En om zoveel mogelijk winst te maken.

Het oude logo is gedetailleerd, kunstzinnig, creatief.
Met het oude logo zijn ook veel mooie momenten geweest.
Nostalgie, historie.

Against modern football zal ik maar zeggen.
Waar bedrijven en geld de macht hebben.
En supporters uitgebuit worden.

Waar de CL geen CL meer is omdat half Engeland, half Spanje, 1 club uit Duitsland, 1 club uit Frankrijk en 1 club uit Italië speelt

RIP
3 -1
gi0vanni
A: Het nieuwe logo is niet lelijk maar je zegt het zelf al het is een versimpelde versie van de vorige. Dus de vorige is mooier omdat het veel meer details heeft.

B: De basisregel is: Don't fix what isn't broken.

C: Om je wat beter in te leven : Stel dat Ajax met een nieuwer en nog straker maar nog simpeler logo komt dit jaar. Zou je dan ook niet dit logo willen houden?
1 -1
ovdw
Antwoord op C: ja, zeker.
0 0
kampioen0809
Het oude logo is pure kunst en zou in één klap het mooiste logo van de wereld zijn. Voor veel mensen roept het inderdaad het gevoel van de glorietijden op en is het sinds de ArenA en het nieuwe logo alleen maar slechter gegaan (sinds de moderniseringen).

Persoonlijk vind ik het huidige logo mooi en nu al bijna het mooiste logo wat ik kan bedenken, maar het oude logo zou toch mooier zijn.

Aan de andere kant zou ik de baggertijden waarin Ajax nu presteert totaal niet willen koppelen aan het oude logo. Dat is het niet echt waard.
0 -1
Ajax4life16
Nostalgische gevoelens naar de oude goude jaren.. ben zelf 20 nu dus voor mij maakt het ook niet zoveel uit
1 -1
Keizer020
Rip
0 0
X-RaY
RIP
0 0
kaashaas
R.i.p.
0 0
Dexy
R.I.P. Rolf
0 0