Rienstra vol vertrouwen richting duel met Ajax: 'Ze hebben recent toch wat laten liggen'

door Terrence Riepma 10

Bron De Telegraaf

Rienstra vol vertrouwen richting duel met Ajax: 'Ze hebben recent toch wat laten liggen'

door Terrence Riepma 10

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ben Rienstra put vertrouwen uit het feit dat Ajax punten heeft laten liggen tegen clubs als Heracles Almelo en Go Ahead Eagles. Dat vertelt de aanvoerder van Fortuna Sittard tegenover De Telegraaf. Ajax ontvangt de Limburgers woensdagavond om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

'Ajax doet het geweldig, zeker in Europa, maar heeft tegen ploegen als Heracles en Go Ahead recent toch wat laten liggen', weet de 31-jarige maar al te goed. Het levert de oud-Ajacied vertrouwen op om een resultaat te behalen in Amsterdam: 'Daar gaan wij natuurlijk ook voor strijden.'

Fortuna Sittard kent betere fase

Fortuna Sittard staat momenteel zestiende in de Eredivisie met dertien punten, één punt boven Sparta Rotterdam. Toch zijn de resultaten de laatste tijd weer beter, gezien er in de laatste twee wedstrijden vier punten werden behaald. De Limburgse club gaat dan ook vol moed richting de hoofdstad, volgens Rienstra.

'Met de zege op PEC Zwolle en het gelijkspel tegen FC Utrecht hebben we nu twee goede resultaten op rij behaald. Dat geeft vertrouwen', vertelt Rienstra, die denkt dat Fortuna Sittard ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen valt: 'Ik ben ervan overtuigd dat we voldoende kwaliteit hebben om ons te handhaven en dat doel willen we in het nieuwe jaar zo snel mogelijk bereiken.'

Wedden op Ajax - Fortuna Sittard? Ontvang negen keer je inzet als Ajax met 5-0 wint!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.