Naar verluidt: 'Traoré en El Ghazi mogen vertrekken bij Aston Villa'

door Bart Veenstra 71

Bron AS

Naar verluidt: 'Traoré en El Ghazi mogen vertrekken bij Aston Villa'

door Bart Veenstra 71

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig Ajax-spelers stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Woensdag 1 december

'Traoré en El Ghazi mogen vertrekken bij Aston Villa'

Steven Gerrard wil bij Aston Villa ruimte in zijn selectie maken voor de komst van een nieuwe centrale verdediger en een nieuwe centrale middenvelder. Gerrard is van mening dat hij te veel buitenspelers in zijn selectie heeft en om die reden wil hij er in januari twee laten gaan. Football Insider noemt oud-Ajacieden Bertrand Traoré en Anwar El Ghazi als spelers die zouden mogen vertrekken bij Aston Villa. Ook Trezeguet mag de club uit Birmingham verlaten. De verwachting is dat twee van deze drie spelers de club zullen verlaten.

Dinsdag 30 november

'Twijfels bij Xavi over Dest; Barça wil luisteren naar aanbiedingen'

Sergiño Dest lijkt door de komst van trainer Xavi niet meer zo zeker van zijn toekomst bij FC Barcelona, zo meldt Mundo Deportivo. Geschreven wordt dat men overtuigd is van de aanvallende kwaliteiten van Dest, maar dat er wel twijfels zijn over diens verdedigende capaciteiten en bovendien zou men een concentratieprobleem zien.

De rechtsback kampte in de afgelopen periode met een rugblessure, maar ook nu hij fit is, speelt hij niet. Afgelopen weekend, toen Barça op bezoek ging bij Villarreal CF, speelde centrale verdediger Eric García als rechtsback. Met de komst van Dani Alves, die per 1 januari mag spelen, lijkt het perspectief van Dest er niet beter op te worden. Naar verluidt is FC Barcelona bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor de verdediger.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.