Naar verluidt: 'De Jong voelt zich alleen aangetrokken tot Bayern München'

door NielsOpdam 772

Bron AS

Naar verluidt: 'De Jong voelt zich alleen aangetrokken tot Bayern München'

door NielsOpdam 772

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is officieel geopend en dat betekent dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax weer oplaaien. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 17 juli

'De Jong voelt zich alleen aangetrokken tot Bayern München'

Frenkie de Jong wil graag bij FC Barcelona blijven, maar de Spaanse club wil van hem af. Volgens Sport is Bayern München de enige andere club waar de oud-Ajacied zich erg tot aangetrokken voelt. 'De speelstijl, de nabijheid van Nederland, de competitie en de echte ambities in de Champions League zijn voor hem aspecten, waardoor hij zou nadenken over een vertrek bij Barcelona', schrijft Sport. Daarnaast zou ook de aanstaande komst van Matthijs de Ligt naar de Duitse club een reden zijn. Tot nu toe heeft Bayern München zich echter nog niet gemengd in de strijd rondom De Jong.

Vrijdag 15 juli

'Dolberg staat op nominatie om bij OGC Nice te vertrekken'

Kasper Dolberg mag vertrekken bij OGC Nice, zo schrijft Foot Mercato althans. Lucien Favre, trainer van de Franse club, wil de nodige spelers de uitgang wijzen en daartoe behoort de Deen. Er wordt geschreven over hoe de oud-Ajacied vorig seizoen zijn glans verloor onder trainer Christophe Galtier en in het nieuwe seizoen lijkt daar onder Favre geen verandering in te komen. De verwachting is immers dat Dolberg niet zijn eerste keuze zou zijn in de punt van de aanval.

Donderdag 14 juli

'Feyenoord hoopt Quinten Timber over te nemen van FC Utrecht'

Feyenoord hoopt Quinten Timber over te nemen van FC Utrecht, zo schrijven 1908 en De Telegraaf donderdagochtend. De oud-Ajacied kent een verleden in de jeugdopleiding van de Rotterdamse club en zo hoopt de nummer drie van het vorige Eredivisie-seizoen hem te verleiden tot een terugkeer. Onder meer Ajax en PSV werden ook al genoemd, maar Feyenoord wil de interesse concreet maken. De middenvelder staat tot medio 2024 onder contract in Utrecht.

Woensdag 13 juli

'Ten Hag vraagt Brobbey in geheim telefoongesprek koffers te pakken'

Manchester United-manager Erik ten Hag zou Brian Brobbey in een geheim telefoongesprek gevraagd hebben om alvast zijn koffers te pakken. Dat meldt de Engelse tabloid The Mirror. Niet alleen Ajax, maar ook Manchester United zou Brobbey graag inlijven. Volgens de laatste berichten zou Brobbey zijn koffers al hebben gepakt. Of het van een transfer komt, zal moeten blijken. Zijn huidige club verlangt 25 miljoen euro voor de spits.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties