Gabri vertrekt als trainer bij FC Barcelona

door giobelloni 14

Gabri vertrekt als trainer bij FC Barcelona

door giobelloni 14

Laatst geüpdatet

Gabri Garcia, ofwel Gabri, vertrekt als trainer van FC Barcelona O19. Dat maakt FC Barcelona bekend op haar clubsite. Gabri maakt met zijn assistent Albert Jorquera de overstap naar het Zwitserse FC Sion, waar hij in 2011 één jaar speelde.

Op de clubsite bedankt FC Barcelona de trainers voor hun bewezen diensten en hun professionaliteit. Gabri en Jorquera waren al langer uit op een vertrek naar Zwitserland, maar pas dinsdag was de club akkoord met een vertrek van de twee Catalanen. Barcelona zal in de komende uren een nieuwe trainer bekend maken. Het is nog niet bekend welk team het trainersduo gaat coachen bij FC Sion.

Eerder dit jaar waren er nog geruchten dat Gabri als trainer terug zou keren bij Ajax. Maar die gedachten kunnen nu dus de prullenbak in. Gabri speelde tussen 2006 en 2010 bij Ajax en speelde daarin 86 wedstrijden. Hij wist zeven keer voor de Amsterdammers te scoren.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.