Feyenoord hoopt via KNVB onder andere duel met PSV te verplaatsen

door Jesse ter Haar 146

Bron Feyenoord

Feyenoord hoopt via KNVB onder andere duel met PSV te verplaatsen

door Jesse ter Haar 146

Bron Feyenoord

Laatst geüpdatet

Feyenoord hoopt op medewerking van de KNVB in het verplaatsen van onder andere het naderende competitieduel met PSV. De club speelt de halve finales van de Conference League en wil verschuivingen in de kalender, zo liet Arne Slot vrijdag doorschemeren op de persconferentie.

De Rotterdammers treffen Olympique Marseille in het Europese toernooi. Op donderdag 28 april en donderdag 5 mei worden de duels met de Fransen afgewerkt. Tussendoor speelt de club op zondag 1 mei en zondag 8 mei tegen Fortuna Sittard en PSV. De club hoopt meer rust te krijgen van de KNVB.

Slot en de zijnen grijpen daarmee terug op een regeling die in 2019 nog voor Ajax werd getroffen. Ajax schopte het toen tot de halve finales van de Champions League en kreeg daaromheen voldoende rust van de voetbalbond. 'We kijken of er op dezelfde manier kan worden meegewerkt als een paar jaar geleden', zo sprak Slot op vrijdagmiddag.

Het speelweekend waarin Feyenoord - PSV momenteel gepland staat, kan van groot belang zijn in de titelrace. PSV staat immers vier punten achter op Ajax, terwijl de Eindhovenaren het steevast moeilijk hebben op bezoek bij Feyenoord. Mocht Ajax dat weekend wel en PSV niet in actie komen, dan wordt de Eredivisie-stand dus scheef getrokken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties