'Bazoer in belangstelling topclubs uit Frankrijk en Portugal'

door Bart Veenstra 17

Bron De Telegraaf

'Bazoer in belangstelling topclubs uit Frankrijk en Portugal'

door Bart Veenstra 17

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Riechedly Bazoer maakt deze zomer mogelijk een mooie transfer naar het buitenland. De Telegraaf schrijft dinsdagochtend namelijk dat Olympique Marseille, Lille OSC, Olympique Lyon en SL Benfica zich hebben gemeld bij de oud-Ajacied.

Bazoer heeft bij Vitesse nog een contract voor één jaar en om die reden zou een vertrek tot de mogelijkheden kunnen behoren. Zijn zaakwaarnemer en broer, Irchandly, hoort op dit moment de verhalen van de geïnteresseerde clubs aan. Hij zou bovendien al enkele meerjarige aanbiedingen hebben ontvangen.

Wel beseft het kamp-Bazoer dat het, gezien Bazoers eerdere buitenlandse periodes, enorm belangrijk is om nu een goede keuze te maken. Geen van de genoemde clubs heeft overigens al een akkoord met Vitesse bereikt. Irchandly Bazoer wil overigens geen namen van clubs noemen. 'Ik kan wel zeggen dat er veel belangstelling is voor Riechedly.'

Bazoer speelde in het verleden voor het Duitse VfL Wolfsburg en het Portugese FC Porto. Uiteindelijk wist hij destijds niet te slagen in het buitenland, waardoor hij terugkeerde naar de Eredivisie. Hij speelde bij zijn terugkeer in Nederland eerst voor FC Utrecht, waarna hij naar Vitesse vertrok. Met die club bereikte hij vorig seizoen de finale van de KNVB Beker en via de competitie werd een ticket voor Europees voetbal bemachtigd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties