Bazoer: 'Heb transferwens, maar zal alles blijven geven'

door Bart Veenstra 13

Bron De Gelderlander

Bazoer: 'Heb transferwens, maar zal alles blijven geven'

door Bart Veenstra 13

Bron De Gelderlander

Laatst geüpdatet

Riechedly Bazoer zal zich ondanks zijn transferwens volledig blijven inzetten voor Vitesse. De voormalig middenvelder van Ajax werd eerder in de voorbereiding nog gespaard, maar doet nu volledig mee met het elftal van trainer Thomas Letsch.

Het is wel de vraag hoe lang Bazoer nog voor Vitesse blijft spelen. 'Er is al een bod binnengekomen bij Vitesse', aldus de verdediger annex middenvelder tegenover De Gelderlander. Olympique Marseille deed een bod, maar dat bod werd door Vitesse afgewezen.

De kans is groot dat Bazoer volgende week inzetbaar is voor het Europese duel met Dundalk FC. 'De trainer heeft verteld dat hij mij weer gaat gebruiken zo lang ik bij Vitesse speel. Hoelang dat nog is, durf ik niet te zeggen. Iedereen weet dat ik een transferwens heb. Maar ik zal alles blijven geven. De trainer heeft mij vorig seizoen ook geholpen door mij veel vertrouwen te geven. Als hij mij nodig heeft, dan sta ik er ook.'

Bazoer kijkt dan ook uit naar het duel met Dundalk FC. 'Europees voetbal blijft speciaal. Daar werk je een heel seizoen hard voor. Het is een mooie kans om je te meten met tegenstanders die niet bij je in de competitie zitten', aldus Bazoer, die geen garanties kan geven over zijn aanwezigheid. 'Iedereen weet dat het snel kan gaan in de voetbalwereld.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.