'Antony nog niet inzetbaar tegen Leicester; papierwerk nog niet rond'

door Cristian de Jong 55

Bron Manchester United

'Antony nog niet inzetbaar tegen Leicester; papierwerk nog niet rond'

door Cristian de Jong 55

Bron Manchester United

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag heeft woensdag op de persconferentie van Manchester United laten weten dat het debuut van Antony nog even op zich laat wachten. De ploeg van Ten Hag speelt donderdagavond op bezoek bij Leicester City. Zonder Antony dus.

Ten Hag legt in de persconferentie uit waarom Antony nog niet inzetbaar zal zijn tegen Leicester. 'Er ligt een akkoord tussen beide clubs, maar het papierwerk is nog niet rond, dus ik kan er nog niet te diep op ingaan. Het was belangrijk om de aanval te versterken, omdat we zoveel wedstrijden spelen. Aanvallers worden sneller moe, omdat ze meer moeten lopen. Maar we hebben niet alleen kwantiteit nodig, ook kwaliteit.'

Aankomende zondag speelt Manchester United thuis tegen koploper Arsenal. Dan hoopt Ten Hag wel te kunnen beschikken over zijn nieuwe aanwinst. 'Dat hoop ik wel. Tegen die tijd moet het wel rond zijn, dan is de transfermarkt ook gesloten', aldus Ten Hag. De transfer van Antony naar Manchester United werd dinsdagmiddag bekendgemaakt op de officiële kanalen van de club. Antony kwam over van Ajax voor een bedrag van ongeveer 100 miljoen euro.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties