Verweij: 'Ajax zit wat betreft Van de Ven te slapen'

door Bart Veenstra 50

Bron De Telegraaf

Verweij: 'Ajax zit wat betreft Van de Ven te slapen'

door Bart Veenstra 50

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax-watcher Mike Verweij is van mening dat Ajax zit te slapen wat betreft Micky van de Ven. De verdediger van FC Volendam staat in de nadrukkelijke belangstelling van Olympique Marseille, terwijl het vanuit Amsterdam stil blijft.

'Daar vind ik wel dat Ajax zit te slapen. Erik ten Hag zit te slapen', aldus Verweij in de podcast van De Telegraaf. 'Van de Ven, voor dat geld...ik snap niet dat Ajax hem niet pakt', zegt Verweij, Op de website van De Telegraaf valt te lezen dat Olympique Marseille een bod heeft uitgebracht, al komt dat bedrag nog niet in de buurt van de vraagprijs van FC Volendam. De hoogte van de vraagprijs wordt niet bekendgemaakt.

Verweij staat ervan te kijken dat Ajax (nog) geen werk maakt van de komst van de talentvolle verdediger van FC Volendam. 'Hij speelt in je achtertuin bij FC Volendam en dat Ajax dat niet ziet of niet wil zien, verbaast mij echt heel erg.'

Dikke streep door komst Bazoer

Verweij gaat tijdens de podcast ook in op een eventuele terugkeer van Riechedly Bazoer bij Ajax. Conclusie: die komt er niet. 'Daar is een hele dikke streep doorheen gezet. Dat heeft ook met zijn vertrek te maken. Daar ging een ruzie aan vooraf. Overmars zou het misschien diep in zijn hart wel willen, maar nee: ik denk niet dat het heel realistisch is.'

De bookmakers tippen Haller en Tadic als doelpuntenmakers in strijd om Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.