Perez ziet brede selectie Ajax als groot voordeel

door Finn Dekker 10

Perez ziet brede selectie Ajax als groot voordeel

door Finn Dekker 10

Laatst geüpdatet

Kenneth Perez denkt dat Ajax op basis van de selecties meer kans heeft op de titel dan PSV. De Amsterdammers hebben een betere en dus ‘bredere’ bank, zo stelt de oud-voetballer en analist.

Denk De Jong en bijvoorbeeld Hirving Lozano weg en PSV heeft een groter probleem dan wanneer bij Ajax Kasper Dolberg en Hakim Ziyech wegvallen. Die brengen dan Klaas-Jan Huntelaar en David Neres’, luidt het verhaal van Perez aan de NOS.

De ex-Ajacied denkt dat de wedstrijd Ajax - PSV de beslissing gaat brengen. ‘Alleen tegen Feyenoord kunnen beide clubs tegen puntenverlies aanlopen. De andere teams zijn vele malen minder.‘

Joep Schreuder, commentator van beroep, denkt dat er nog heel veel kan gebeuren. ‘Het kan ook om opvallende details gaan: Ziyech die van de trap valt of Lozano die over de stoep struikelt. Of een bal die tijdens een aanval op het veld wordt gegooid door het publiek.’

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.