'Komst Schreuder kan deur openen voor terugkeer Ziyech bij Ajax'

door Bart Veenstra 146

Bron NOS Studio Sport

'Komst Schreuder kan deur openen voor terugkeer Ziyech bij Ajax'

door Bart Veenstra 146

Bron NOS Studio Sport

Laatst geüpdatet

Arno Vermeulen sluit niet uit dat Hakim Ziyech deze zomer terugkeert bij Ajax. De aanvallende middenvelder, die bij Chelsea lang niet altijd aan spelen toekomt, zou vanwege de aanstelling van Alfred Schreuder als nieuwe trainer mogelijk verleid kunnen worden tot een terugkeer.

Schreuder komt over van Club Brugge en verslaggever Vermeulen krijgt de vraag of de trainer mogelijk spelers meeneemt van de Belgische topclub. 'Noa Lang speelt bij Club Brugge, maar ik denk niet dat Ajax per se spelers van Club Brugge wil halen. Ajax heeft geld en ze kunnen best in een hoge schaal in Europa spelers halen.'

'Misschien komt Ziyech terug', zegt Vermeulen, die vervolgens uitlegt hoe dat zou kunnen, bij de NOS. 'Het zou kunnen, omdat deze trainer - Schreuder - heel goed contact heeft met Ziyech en omdat Ziyech niet heel gelukkig is in Engeland. Dat Schreuder nu trainer wordt van Ajax, kan misschien de deur openzetten voor Ziyech als hij voor iets minder geld dan bij Chelsea weer bij Ajax wil voetballen.'

Ziyech speelde tussen 2016 en 2020 ook al voor Ajax. De aanvallende middenvelder groeide in Amsterdam uit tot publiekslieveling en bovendien zou hij zelf al hebben aangegeven ooit terug te willen keren. Of het de bedoeling is dat hij na twee jaar alweer terugkeert, is echter nog maar de vraag.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.