Aissati: 'Overmars moet Ihattaren meteen halen' | Ajax Showtime

Aissati: 'Overmars moet Ihattaren meteen halen'

door Thijs Zwagerman 60

Bron Algemeen Dagblad

Aissati: 'Overmars moet Ihattaren meteen halen'

door Thijs Zwagerman 60

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Oud-Ajacied Ismaïl Aissati raadt Ajax aan om deze zomer een poging te ondernemen om Mohamed Ihattaren te kopen van PSV. De creatieve linkspoot heeft een haat-liefdeverhouding met PSV en Aissati denkt mede daardoor dat Ihattaren in Amsterdam beter op zijn plek zou zijn.

‘PSV is een warme club die spelers beschermt, maar qua voetbal past Mo het best bij Ajax. Als ik Marc Overmars was, zou ik hem meteen halen’, stelt Aissati in gesprek met het Algemeen Dagblad. De middenvelder annex aanvaller is een fan van Ihattaren. ‘Ik vind Mo een geweldige speler. Ik ken hem niet persoonlijk, maar snap wat er in zijn hoofd omgaat.’

Aissati houdt na een lange periode in Turkije inmiddels zijn conditie op peil in zijn geboortestad Utrecht. De rechtspoot hoopt op een kans bij een nieuwe club, maar verwacht niet dat zijn oude werkgevers PSV en Ajax zich bij hem zullen melden. ‘Die clubs zouden wel gek zijn.’ Aissati heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Spanje, maar staat ook open voor een nieuw avontuur in de Eredivisie.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties