Weet Nederland de Nations League-poule te winnen? (Ad)

door Justin Fokkens 25

Bron AS

Weet Nederland de Nations League-poule te winnen? (Ad)

door Justin Fokkens 25

Bron AS

Laatst geüpdatet

Na de 0-2 overwinning op Polen treedt het Nederlands elftal zondagavond alweer aan tegen België. In de Johan Cruijff ArenA staat het laatste duel in de Nations League-poule op het programma. Oranje staat aan de kop in een groep met België, Polen en Wales en kan de groepswinst nauwelijks meer ontglippen. De bookies verwachten een zege van de ploeg van Louis van Gaal!

Een overwinning van het Nederlands elftal levert je 2,25 keer je inzet op, waarmee je jouw inleg ruimschoots weet te verdubbelen. Een overwinning van de Belgen is 2,80 keer je inzet waard, terwijl een gelijkspel tussen beide ploegen een quotering van 3,40 oplevert.

Ben jij ervan overtuigd dat zowel Nederland als België zondagavond trefzeker zullen zijn? Maar twijfel je nog wie van de twee uiteindelijk aan het langste eind zal trekken? Een doelpunt van beide teams levert je 1,61 keer je inzet op. Weet slechts één van de twee teams het net te vinden, of eindigt de krachtmeting in een doelpuntloos gelijkspel? Dan kun je 2,20 keer je inzet verdienen. Daarnaast kun je ook inzetten op het totaalaantal doelpunten in de wedstrijd. Bij meer dan 2,5 goals is een quotering van 1,75 aanwezig. Verwacht jij minder dan 2,5 goals in de Johan Cruijff ArenA? Zet in en ontvang 2,05 keer je inzet.

Tot slot kun je ook een gokje wagen over de doelpuntenmakers van zondagavond. Denk jij dat Steven Bergwijn tegen de Belgen opnieuw voor Oranje trefzeker zal zijn? Dit levert je 3,40 keer je inzet op. Voor een doelpunt van Davy Klaassen staat een quotering van 4,33 klaar. Ook bij de Belgen zullen enkele topspelers in actie komen. Een doelpunt van Kevin De Bruyne levert je 3,75 keer je inzet op. Maakt de leider van de Belgen zelfs het eerste doelpunt? Dan kun je 10,00 keer je inzet verdienen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.