[Update lIl] ''Mannsverk in Amsterdam om transfer af te ronden'

door Jon van Dam 2178

Bron De Telegraaf

[Update lIl] ''Mannsverk in Amsterdam om transfer af te ronden'

door Jon van Dam 2178

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax hoopt Sivert Mannsverk snel binnen te halen en heeft de voorbereidingen voor een medische keuring al getroffen, zo meldt Voetbal International. De Amsterdammers willen de Noorse controleur voor vijf jaar vastleggen.

Volgens het medium moet Mannsverk 'op korte termijn' naar Ajax komen. 'Ajax hoopt de deal snel rond te kunnen maken en heeft de voorbereidingen voor de medische keuring zelfs al getroffen', meldt Voetbal International. Ajax en de Noorse club zijn momenteel volop in onderhandeling over een deal voor Mannsverk. Er is enige haast geboden, omdat de transfermarkt aanstaande vrijdag sluit.

'Mannsverk wordt gezien als speler die extra defensieve kwaliteiten toevoegt aan het middenveld', voegt VI toe. Ajax heeft voor die rol uiteindelijk ook veel vertrouwen in Silvano Vos, maar denkt dat het voor zijn ontwikkeling goed is om nog een jaar vlieguren te maken in Jong Ajax, zo schrijft het medium.

Steijn hintte al op aankoop bij Ajax

Maurice Steijn hintte woensdagmiddag tijdens een persconferentie al op een aankoop bij Ajax. 'Of ik nog een verlanglijst heb? Ik zou nog wel een positie willen versterken, ja. Welke? Het is niet aan mij om dat hier te zeggen, dat is niet netjes. Je zult het de komende dagen snel zien. Ik denk dat er nog iets aan gaat komen', vertelde de trainer van de Amsterdammers.

Update - 09.00 uur (31 augustus 2023) - 'Mannsverk al onderweg naar Amsterdam'

De kans wordt steeds groter dat Sivert Mannsverk de volgende zomeraanwinst van Ajax wordt. De Noorse middenvelder is volgens journalist Reon Boeringa van Voetbal International inmiddels in afwachting van zijn transfer al afgereisd naar Amsterdam. Ajax en Molde FK zijn in volle onderhandeling om de overstap van de controleur spoedig te kunnen afronden. Vooral voor zijn huidig werkgever is daarbij haast geboden, omdat de transfermarkt in Noorwegen donderdagavond al sluit en de Noorse topclub spoedig een vervanger voor Mannsverk wil aantrekken.

Update ll - 13.30 uur (31 augustus 2023) - 'Ajax en Molde FK bereiken mondeling akkoord over Mannsverk'

Ajax en Molde FK hebben donderdagmiddag een mondelinge overeenkomst bereikt over de transfer van Sivert Mannsverk, dat meldt Voetbal International. De Noor maakt voor een vast bedrag van zes miljoen euro de overstap naar Amsterdam. De transfersom kan middels bonussen in de toekomst mogelijk nog oplopen. De controlerende middenvelder zal voor vijf jaar tekenen in de Nederlandse hoofdstad.

Update lll - 17.45 uur (31 augustus 2023) - 'Mannsverk in Amsterdam om transfer af te ronden'

De Noorse middenvelder Sivert Mannsverk is momenteel in Amsterdam om zijn overstap van Molde FK naar Ajax af te ronden. Dat meldt De Telegraaf. Volgens Noorse journalisten nam de 21-jarige controlerende middenvelder al afscheid van zijn teamgenoten bij Molde FK. 'Het was emotioneel. Je kan waarschijnlijk zien dat mijn ogen een beetje rood zijn.' Mannsverk wordt, mits hij zijn medische keuring doorstaat, de elfde zomeraanwinst van directeur voetbalzaken Sven Mislintat. Eerder werden al Branco van den Boomen, Benjamin Tahirović, Diant Ramaj, Carlos Forbs, Jakov Medić, Anton Gaaei, Josip Sutalo, Chuba Akpom, Gastón Ávila en Georges Mikautadze aangetrokken.

Bestel nu iets uit de nieuwe 3rd casual collectie van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.