Ling getergd in vuile oorlog

door micky 6

Ling getergd in vuile oorlog

door micky 6

Laatst geüpdatet

Hij oogt getergd. Sinds bekend is dat hij voor Johan Cruijff de belangrijkste kandidaat is voor de functie van algemeen directeur, is Tscheu La Ling mikpunt geworden van stemmingmakerij vanuit Ajax. Ling zou over een strafblad beschikken en failliet zijn gegaan. 'Dat ik een strafblad zou hebben en failliet ben gegaan, is simpel te controleren, maar zo’n verhaal over criminele banden is van een andere orde. Ik ben er ook heel scherp op wie het suggereren en wie er achter zitten. Ik sleep ze meteen voor de rechter'.

'Als speler heb ik één keer in mijn leven geld van een particulier geleend, maar als zakenman nooit. Door keihard te werken en iedere euro drie keer om te draaien, bezit ik inmiddels vier bedrijven en sta op het punt om met enkele internationale investeerders een nieuw miljoenenproject te starten. Dan is deze stemmingmakerij het laatste waar ik op zit te wachten'.

'Normaal gesproken was ik er allang uit gestapt, maar ik ondervind nu zelf van welke praktijken de tegenstanders van Johan gebruik maken. Dat heeft de band tussen ons alleen maar versterkt. Ik laat hem niet meer vallen en hij mij niet. Wat dat betreft kennen veel mensen me niet. Juist als je zo met me omgaat, heb je aan mij een hele kwaaie'. (foto: Orangepictures.nl)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties