Jermoumi praat met Ajax over nieuw contract en zet stappen in revalidatie

door BadembaBarrie 55

Bron Ajax Showtime

Jermoumi praat met Ajax over nieuw contract en zet stappen in revalidatie

door BadembaBarrie 55

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Diyae Jermoumi en Ajax zijn in gesprek over een nieuwe verbintenis. Het contract van de rechtsback van Jong Ajax loopt tot het einde van dit seizoen. Zowel Ajax als Jermoumi hebben de intentie om het contract te verlengen, al lijkt een akkoord op korte termijn niet per se op handen.

De gesprekken over een nieuwe verbintenis lopen met hoofdscout Kelvin de Lang en zijn gedurende februari, na afloop van de winterse transferperiode, meer op gang gekomen. Ajax ziet het nog altijd in de negentienjarige Jermoumi zitten en heeft dan ook laten weten graag met hem door te willen.

Jermoumi zelf wil ook nog altijd het liefst slagen in Amsterdam. Tegelijkertijd zijn er inmiddels ook andere Nederlandse clubs geweest die naar de diensten van de rechtsback hebben geïnformeerd. Een contractverlenging bij Ajax lijkt zodoende nog altijd het meest waarschijnlijke scenario, maar is nog geen uitgemaakte zaak.

Blessure Jermoumi

Jermoumi herstelt momenteel van een knieblessure en hoewel dat herstel goed verloopt, is er nog wel een lange weg te gaan voordat de rechtsback zichzelf weer wedstrijdfit kan noemen. Jermoumi focust zich komende maand op het lopen en rennen, waarna de hoop is dat hij in april terug kan keren op het veld. In een optimistisch scenario kan hij tegen het einde van het seizoen nog wat minuten maken. Het is echter ook niet uitgesloten dat Jermoumi zich moet focussen op volledig fit zijn aan het begin van de voorbereiding op volgend seizoen. Het verloop van zijn herstel zal moeten uitwijzen welk scenario het meest realistisch is.

Bademba Barrie (Twitter: @Bademba__Barrie | E-mail: B.Barrie@Ajaxshowtime.com)
Wessel Kroon (Twitter: @Wessel_Kroon | E-mail W.Kroon@Ajaxshowtime.com)

Registreer je bij Bezwaarmaker.nl en maak gratis bezwaar tegen je WOZ-waarde!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.