Jermoumi opgeroepen voor Marokko O23 in aanloop naar Olympische Spelen

door Wessel Kroon 3

Bron AS

Jermoumi opgeroepen voor Marokko O23 in aanloop naar Olympische Spelen

door Wessel Kroon 3

Bron AS

Laatst geüpdatet

Diyae Jermoumi (19) is opgenomen in de selectie van Marokko O23 voor twee oefeninterlands tegen Brazilië O23. De oefenwedstrijden worden gespeeld in het kader van de voorbereiding op de Olympische spelen in Parijs. Marokko heeft zich als winnaar van de Afrika Cup geplaatst voor dit toernooi.

Jermoumi sluit op 3 september aan bij de selectie van Marokko O23 en zal met die ploeg op 7 en 11 september oefenwedstrijden spelen. De rechtsback maakt al jarenlang deel uit van diverse jeugdelftallen van Marokko en speelde in mei nog op het prestigieuze Tournoi Maurice Revello met Marokko O20. Nu zit Jermoumi voor de eerste keer bij de selectie van Marokko O23.

In het huidige seizoen is Jermoumi een vaste waarde in Jong Ajax. De jonge Marokkaan stond tot nu toe tijdens iedere wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie in de basisopstelling. De ploeg van trainer Dave Vos verloor tot nu toe echter alle wedstrijden in de competitie. Vrijdagavond neemt Jermoumi het met Jong Ajax in een uitwedstrijd op tegen MVV Maastricht.

Wessel Kroon (Twitter: @Wessel_Kroon | E-mail: w.kroon@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.