Jermoumi met Marokko O20 naar prestigieus jeugdtoernooi

door Thijs Zwagerman 5

Bron Ajax Showtime

Jermoumi met Marokko O20 naar prestigieus jeugdtoernooi

door Thijs Zwagerman 5

Bron Ajax Showtime

Diyae Jermoumi (18) reist binnenkort met Marokko O20 af naar Toulon voor het prestigieuze Tournoi Maurice Revello. Met Marokko is Jermoumi in de poule gekoppeld aan Japan, Ivoorkust en Panama.

Andere deelnemende landen zijn onder meer Frankrijk, Mexico en Costa Rica. Jermoumi is al jaren jeugdinternational van Marokko en maakt steevast onderdeel uit van de O20-selectie. Toch heeft de aanvallend ingestelde rechtsback nog geen definitieve interlandkeuze gemaakt, zo vertelde hij recentelijk aan Ajax TV.

Jermoumi, die dit seizoen mede door blessureleed tot 22 wedstrijden in Jong Ajax kwam, begint met Marokko O20 op 5 juni aan het Tournoi Maurice Revello. De finale van het internationale jeugdtoernooi wordt op 18 juni gespeeld.

Van Bohemen afwezig

Tot deze selectie van Marokko O20 behoorde de laatste keer ook Chahine van Bohemen, maar de linksachter van Ajax O18 heeft zich voor het aanstaande toernooi moeten afmelden met een blessure. Van Bohemen vertrekt na dit seizoen bij Ajax en is dichtbij een overgang naar AZ.

Thijs Zwagerman (Twitter: @ThijsZwagerman | e-mail: t.zwagerman@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.