Deze week kans om te besparen op een hoge WOZ-waarde! (Ad)

door Ajax Showtime 23

Bron Ad

Deze week kans om te besparen op een hoge WOZ-waarde! (Ad)

door Ajax Showtime 23

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Dit is een gesponsord artikel. Deze week belanden de meeste aanslagbiljetten voor de gemeentelijke belastingen weer op de deurmat. Heb jij het gevoel dat je te veel geld betaalt voor je WOZ of OZB? Dan kun je je GRATIS registreren bij Bezwaarmaker.nl! Zij kunnen bezwaar maken tegen jouw WOZ-waarde!

Als gevolg van een te hoge WOZ-waarde betalen Nederlanders ieder jaar honderden miljoenen euro’s te veel aan belastingen. In ons land wordt de WOZ-waarde automatisch bepaald en wordt er dus geen rekening gehouden met jouw specifieke woonomstandigheden. Een te hoge WOZ-waarde kost tussen de 63 en 2.538 euro per jaar. Over de looptijd van je hypotheek (30 jaar) kun je dus tot 76.140 euro te veel aan belasting betalen.

Het enige wat jij hoeft te doen, is je aan te melden op de website van Bezwaarmaker.nl. Dat aanmelden duurt niet lang, want binnen drie minuten ben je klaar. Als je jezelf hebt aangemeld, dien je alleen nog een vragenlijst in te vullen en dan zit het werk er voor jou op, want Bezwaarmaker.nl doet vanaf dat moment de rest!

Betaal geen cent voor het bezwaar maken tegen je eigen WOZ-waarde!

Er volgt daarna geen automatisch proces, want de ervaren en gediplomeerde taxateurs regelen vanaf dat moment jouw bezwaar. Jij hoeft daar niets voor te betalen. Als het bezwaar gegrond is, dan betaalt de gemeente de gemaakte kosten op grond van het wettelijk stelsel. Mocht het bezwaarschrift door de gemeente worden afgewezen, dan draagt Bezwaarmaker.nl de kosten van de procedure.

Wat de uitkomst dus ook is: jij hoeft geen cent te betalen voor het bezwaar maken tegen je eigen WOZ-waarde! Bij Bezwaarmaker.nl hebben ze alleen in 2022 al meer dan 1.000.000 euro bespaard. Als jij jouw aanslagbiljet hebt ontvangen, dan heb je daarna zes weken de tijd om een bezwaarprocedure te starten. Wacht dus niet en meld je gratis aan bij Bezwaarmaker.nl!

Registreer je bij Bezwaarmaker.nl en maak gratis bezwaar tegen je WOZ-waarde! (Ad)

Lees meer over: