Ajax bevestigt: Godts en Jermoumi maanden aan de kant

door Bart Veenstra 49

Bron Ajax.nl

Ajax bevestigt: Godts en Jermoumi maanden aan de kant

door Bart Veenstra 49

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax kan maandenlang niet beschikken over Mika Godts en Diyae Jermoumi. De Amsterdamse club laat via Ajax.nl weten dat beide spelers 'voor langere tijd' zijn uitgeschakeld. Godts kampt volgens de officiële lezing met een bovenbeenblessure, terwijl Jermoumi geblesseerd is aan zijn knie.

Wat betreft Godts schrijft Ajax dat de Belg de komende maanden aan de kant staat. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij kampt met een bovenbeenblessure, waardoor hij voorlopig niet inzetbaar is. Eerder werd al geschreven dat Godts een hamstringblessure had opgelopen. De aanvaller speelde dit seizoen twaalf keer voor Jong Ajax, waarin hij zesmaal trefzeker was. Daarnaast was hij vijf keer invaller bij Ajax 1 in de Eredivisie.

Jermoumi al geopereerd aan knie

Jermoumi speelde dit seizoen tien keer voor Jong Ajax. De laatste keer was tijdens het uitduel met NAC Breda op 10 november. Inmiddels is de rechtsback geopereerd aan zijn knie, waardoor hij zich op zijn herstel kan gaan richten. Ajax laat weten dat hij 'tot het voorjaar' uit de running is.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.