[Update] 'Godts heeft hamstringblessure, volgende week meer duidelijkheid verwacht'

door Timo Suur 149

Bron AS, Voetbal International

[Update] 'Godts heeft hamstringblessure, volgende week meer duidelijkheid verwacht'

door Timo Suur 149

Bron AS, Voetbal International

Laatst geüpdatet

Mika Godts heeft vrijdagavond een ogenschijnlijk zware blessure opgelopen. De Belg brak op bezoek bij FC Den Bosch door op de linkerflank en ging zonder een tegenstander in de buurt naar de grond. Hij blesseerde zich en sloeg uit emotie hard op de grond.

De buitenspeler ontving de bal van Rida Chahid, maar moest de nodige moeite doen om aan de bal te komen. Hij strekte zijn linkerbeen om de bal binnen te houden, maar die beweging ging verkeerd. Godts ging tegen de grond, waarna het kunstgras het met enkele harde klappen kreeg te verduren.

Het blijft nog even afwachten waar Godts nu precies last van heeft. Kijkend naar de beelden, lijkt hij geblesseerd te zijn geraakt aan zijn knie. Op de tribune in Den Bosch echter, gingen er verschillende verhalen rond over de aard van de kwetsuur. Hoe dan ook ging de buitenspeler van Jong Ajax per brancard van het veld tijdens een uiteindelijk 3-3 gelijkspel tegen FC Den Bosch.

Vorm Godts

De blessure van Godts is een aderlating voor de Belg zelf én voor Ajax. Hij steekt immers in een grootste vorm en benutte vlak voor tijd zelfs nog een penalty. Hij scoorde daarmee voor de vierde wedstrijd op rij, terwijl hij een wedstrijd daarvoor goed was voor de assist op de enige treffer tijdens een 1-0 overwinning op Willem II. In totaal was hij dit seizoen bij negen doelpunten betrokken in twaalf Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden.

Update - zaterdag 2 december (12.50 uur) - 'Godts heeft hamstringblessure, volgende week meer duidelijkheid'

Mika Godts heeft in het duel met FC Den Bosch een hamstringblessure opgelopen, zo schrijft Tim van Duijn op X. Er werd gevreesd voor een blessure aan zijn kruisband, maar hier is geen sprake van. Er wordt volgende week meer duidelijkheid verwacht over het herstel van de aanvaller.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.