Branie: 'Veel pittige meningsverschillen binnen Ajax'

door Bart Veenstra 65

Bron Ajax Showtime

Branie: 'Veel pittige meningsverschillen binnen Ajax'

door Bart Veenstra 65

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax kan weer even rustig ademhalen: de transfermarkt is eindelijk gesloten. De club zag in de afgelopen zomer liefst elf spelers vertrekken en tot de laatste dag van de transferperiode bleef het spannend wie er zouden komen en gaan. Daarnaast won Ajax simpel van SC Cambuur (4-0) en staat er woensdag een kraker in de Champions League tegen Rangers FC op de agenda. Genoeg te bespreken dus in een nieuwe aflevering van Branie.

Presentator Menno Pot bespreekt met Ajax-watcher Dick Sintenie van Het Parool en Ajax Showtime-hoofdredacteur Bart Veenstra de laatste gang van zaken. Hoe kijken zij terug op de afgelopen transferperiode? Hoe staat de selectie ervoor? En wat te denken van het publieke wedstrijdje tussen de directie en de Raad van Commissarissen? En wat vonden de heren van het 'staken' van Edson Álvarez en Mohammed Kudus?

In Branie blikt men ook terug op het duel met SC Cambuur. Waarom verliep het zo stroef bij Ajax in het eerste halfuur? En hoe goed dan wel belangrijk is Steven Bergwijn voor dit Ajax?

Champions League

Tot slot wordt er vooruitgeblikt op het Champions League-duel met Rangers FC. Speciaal voor deze gelegenheid is ook analist Sam Planting even te horen in de aflevering. De Schotten verloren in het afgelopen weekeinde met liefst 4-0 van Celtic, maar wat zegt dat over de kracht van het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst?

Over het duel met Rangers gesproken: aankomende donderdag, op de ochtend na de wedstrijd, volgt een nieuwe aflevering van Branie. In die aflevering blikken Pot, SIntenie en Veenstra dan terug op de Champions League-wedstrijd.

Branie is dit seizoen elke maandagmiddag om 12.00 uur te beluisteren via Spotify, iTunes en onze website. Luister de nieuwe aflevering nu!

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.