Ajax reist met Berghuis en Mannsverk af naar Noorwegen

door Jip Jesse 421

Bron Ajax.nl

Ajax reist met Berghuis en Mannsverk af naar Noorwegen

door Jip Jesse 421

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft de selectie voor de uitwedstrijd tegen FK Bodø/Glimt bekend gemaakt via de officiële kanalen. Steven Berghuis is weer van de partij nadat hij afgelopen weekend aan de kant zat met een kuitblessure. In Amsterdam was Berghuis nog belangrijk met een late gelijkmaker waardoor Ajax met een 2-2 als uitgangspositie naar Noorwegen afreist.

Naast Berghuis behoort ook Sivert Mannsverk bij de selectie die afreist naar Noorwegen. De Noorse middenvelder, die woensdag plaatst neemt naast John van 't Schip bij de persconferentie, zat er bij het heenduel met FK Bodø/Glimt niet bij. Ook Julian Rijkhoff, die in de duels met Bodø/Glimt en NEC op speelminuten kon rekenen, zit er weer bij. Hetzelfde geldt voor Ahmetcan Kaplan.

Voor Silvano Vos komt het returnduel nog te vroeg, de defensieve middenvelder is geen onderdeel van de 23-koppige selectie. Aanvoerder Steven Bergwijn moet het treffen met de Noorse ploeg ook aan zich voorbij laten gaan. Ar'Jany Martha, nog invaller tegen NEC afgelopen zondag, is eveneens niet meegereisd met de ploeg van trainer Van 't Schip.

De wedstrijd in Noorwegen begint donderdag om 18.45 uur. De persconferentie in aanloop naar het duel zal woensdagmiddag om 17.45 uur plaatsvinden. Deze zal te volgen zijn op de officiële kanalen van Ajax.

Selectie Ajax

Diant Ramaj

Gero Rulli

Jay Gorter

Devyne Rensch

Anton Gaaei

Jorrel Hato

Ahmetcan Kaplan

Borna Sosa

Josip Šutalo

Tristan Gooijer

Jordan Henderson

Kenneth Taylor

Sivert Mannsverk

Branco van den Boomen

Kian Fitz-Jim

Benjamin Tahirović

Brian Brobbey

Chuba Akpom

Carlos Forbs

Julian Rijkhoff

Steven Berghuis

Kristian Hlynsson

Jaydon Banel

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.