Ajax traint vrijdag met Berghuis, Bergwijn, Kudus, Álvarez en Timber

door Bart Veenstra 282

Bron Ajax

Ajax traint vrijdag met Berghuis, Bergwijn, Kudus, Álvarez en Timber

door Bart Veenstra 282

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ajax kan tegen FC Twente mogelijk beschikken over een flink aantal spelers dan tijdens de afgelopen twee wedstrijden. Tegen NEC en FC Den Bosch ontbraken flink wat basisspelers vanwege ziekte en blessures, maar op de training van vrijdag zijn een aantal bekende gezichten te zien.

Op het filmpje dat Ajax deelt zijn onder meer Mohammed Kudus, Youri Regeer, Steven Bergwijn, Steven Berghuis, Edson Álvarez en Jurriën Timber te zien. Deze spelers ontbraken tijdens de wedstrijden tegen NEC en/of FC Den Bosch. Een speler die in het filmpje van Ajax niet te zien is, is Brian Brobbey. De spits viel tegen NEC uit met een schouderblessure. Het is nog onduidelijk of Brobbey erbij is tegen FC Twente.

Welkome opsteker voor Schreuder

Voor trainer Alfred Schreuder zou de terugkeer van een flink aantal basisspeler een zeer welkome opsteker zijn. De trainer wist in de Eredivisie al enige tijd niet meer te winnen. De laatste keer dat Ajax in de nationale competitie won, was op 22 oktober. Toen werd er met 1-4 gewonnen bij RKC Waalwijk. Sindsdien won Ajax niet van PSV (1-2), Vitesse (2-2), FC Emmen (3-3) en NEC (1-1).

Of bovengenoemde spelers zaterdagavond tegen FC Twente daadwerkelijke in actie kunnen komen, is nog afwachten. Sommige spelers zijn lang ziek geweest en kunnen mogelijk maar een deel van de wedstrijd spelen. Mogelijk volgt later op deze vrijdag nog een reactie van Schreuder.

Weet Klaassen wederom te scoren in de thuiswedstrijd tegen FC Twente? Zet in en verdien 4,50 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.