[Update] Zerrouki op tijd fit voor wedstrijd tegen Ajax, FC Twente op volledige oorlogssterkte

door Cristian de Jong 75

Bron RTV Oost, Tubantia

[Update] Zerrouki op tijd fit voor wedstrijd tegen Ajax, FC Twente op volledige oorlogssterkte

door Cristian de Jong 75

Bron RTV Oost, Tubantia

Laatst geüpdatet

Ramiz Zerrouki lijkt op tijd fit te zijn voor de kraker tegen Ajax aankomende zaterdag in de Johan Cruijff ArenA. FC Twente staat momenteel slechts één punt achter de Amsterdamse hoofdmacht en kan bij een overwinning zelfs over Ajax heen.

Zerrouki ontbrak dinsdag voor de TOTO KNVB Beker nog in de selectie van FC Twente. Ook Michel Vlap en Luca Everink waren ziek en zaten niet bij de selectie. Ondanks de vele afwezigen won FC Twente wel in het bekertoernooi. De ploeg uit Enschede was met 3-1 te sterk voor Telstar.

Trainer Ron Jans rekent erop dat het drietal tegen Ajax weer fit is. 'Dinsdagochtend hadden Vlap, Everink en Zerrouki nog steeds behoorlijk veel hoofdpijn', weet de oefenmeester te melden tegenover RTV Oost. 'Ik verwacht dat ze alle drie weer beschikbaar zullen zijn zaterdag tegen Ajax. Ik ga ervan uit dat ze erbij zijn. Je hebt in het leven maar weinig zekerheden en deze zit daar niet bij.'

Zerrouki lijkt fit te zijn tegen Ajax

Dit houdt in dat sterspeler Zerrouki 'gewoon' inzetbaar zal zijn tegen Ajax. De middenvelder werd de afgelopen periode in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord. Ondanks de concrete belangstelling van de Rotterdammers lijkt de voormalig jeugdspeler van Ajax het seizoen bij FC Twente af te maken. 'Zerrouki? Ik denk dat hij erbij is', aldus Jans.

Update - 13.20 uur (13 januari 2023) - Zerrouki op tijd fit voor wedstrijd tegen Ajax, FC Twente op volledige oorlogssterkte

FC Twente zal weer kunnen beschikken over Ramiz Zerrouki tegen Ajax, zo meldt Ron Jans tegenover Tubantia-journalist Leon ten Voorde. De ploeg uit Enschede had enige twijfels of de voormalig jeugdspeler van de Amsterdammers op tijd fit zou zijn voor het duel in de Johan Cruijff ArenA. Zerrouki was eerder deze week ziek en zat daarom ook niet bij de selectie van FC Twente tijdens het bekerduel met Telstar. Tegen Ajax zal Zerrouki wel kunnen spelen, evenals Michel Vlap en Luca Everink.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.