Zerrouki over zijn tijd bij Ajax: 'Ik speelde weinig en zag steeds minder perspectief'

door Cristian de Jong 103

Bron Voetbal International

Zerrouki over zijn tijd bij Ajax: 'Ik speelde weinig en zag steeds minder perspectief'

door Cristian de Jong 103

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Ramiz Zerrouki heeft zich onder meer uitgesproken over zijn tijd bij Ajax. De middenvelder speelt momenteel voor FC Twente. De Tukkers doen het uitstekend en staan momenteel op een keurige vierde positie. Zerrouki is één van de sterspelers in Enschede en wordt al enige tijd in verband gebracht met een vertrek. Ajax zou mogelijk een van de volgende bestemmingen kunnen zijn voor de middenvelder.

Zerrouki is een oude bekende in Amsterdam. Zo speelde hij in de jeugdopleiding van Ajax. In gesprek met Voetbal International vertelt Zerrouki onder meer over zijn tijd bij Ajax. 'Heel fijn, we waren altijd buiten. Als ik zaterdagmiddag thuiskwam van mijn wedstrijd bij Ajax, ging ik meteen verder op het pleintje.'

Toch brak Zerrouki niet door in Amsterdam. De middenvelder legt uit waarom. 'Mijn probleem was echt dat ik heel laat ging groeien. Ik kreeg steeds minder speelminuten en zag voor mezelf weinig perspectief bij Ajax.' Dus moest Zerrouki op zoek naar een alternatief. 'Ik vond wat ik zocht: een nieuwe omgeving', vervolgt de 24-jarige speler. Zo kon Zerrouki terecht in Enschede bij FC Twente. 'Leuke trainers en teamgenoten. Vanaf het eerste moment kon ik me hier ontwikkelen.'

Mogelijke transfer

Afgelopen zomer ging een droomtransfer van Zerrouki naar Feyenoord niet door. Nu is Ajax wellicht ook een mogelijke optie voor de middenvelder. Toch is er nog niets concreets. 'Iedereen kan komen', vertelt hij. 'Ik zal varen op mijn gevoel. Ik houd alle opties open. Voor nu ligt mijn focus volledig op FC Twente', aldus Zerrouki.

Ajax heeft meerdere tickets in de Resale Shop staan voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Wil jij erbij zijn vanavond? Dan is dit jouw kans!

Denk jij dat Ajax de koppositie weer pakt tegen Vitesse door met 3-0 te winnen? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.