AD verwacht Blind in de basis voor inhaalduel met Vitesse

door Bart Veenstra 61

Bron AS

AD verwacht Blind in de basis voor inhaalduel met Vitesse

door Bart Veenstra 61

Bron AS

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht Daley Blind woensdagavond in het competitieduel met Vitesse terug in de basiself van Ajax. De linksbenige verdediger zat tijdens de laatste twee wedstrijden van Ajax tegen respectievelijk Rangers FC en PSV op de bank.

Het lijkt erop dat Blind nu als linksback terugkeert in de basis van Ajax. Niet Devyne Rensch, maar Jorge Sánchez lijkt nu geslachtofferd te worden. Rensch wordt namelijk als rechtsback verwacht. Centraal achterin lijkt trainer Alfred Schreuder te kiezen voor Jurriën Timber en Calvin Bassey, terwijl Remko Pasveer logischerwijs op doel wordt verwacht.

Op het middenveld ontbreekt Edson Álvarez vanwege een schorsing. Het Algemeen Dagblad verwacht woensdagavond een middenveld met Kenneth Taylor, Steven Berghuis en Mohammed Kudus. Voorin zijn er geen veranderingen: de krant verwacht Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Dusan Tadić.

Het duel tussen Ajax en Vitesse begint donderdagavond om 20.00 uur. Als Ajax het inhaalduel wint, klimt het weer naar de koppositie van de Eredivisie. In dat geval zou het één punt meer hebben dan titelconcurrent PSV.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Taylor, Berghuis, Kudus; Bergwijn, Brobbey, Tadić.

Vermoedelijke opstelling Vitesse:

Reiziger, Arcus, Flamingo, Cornelisse, Wittek, Kozlowski, Bero, Tronstad, Manhoef, Vidovic, Sankoh.

Ajax heeft meerdere tickets in de Resale Shop staan voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Wil jij erbij zijn vanavond? Dan is dit jouw kans!

Denk jij dat Ajax de koppositie weer pakt tegen Vitesse door met 3-0 te winnen? Zet in en verdien 8,00 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.