Weet Ajax weer koploper van de Eredivisie te worden door te winnen van Vitesse? (Ad)

door Ajax Showtime 80

Bron AS

Weet Ajax weer koploper van de Eredivisie te worden door te winnen van Vitesse? (Ad)

door Ajax Showtime 80

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax neemt het woensdagavond op tegen het slecht presterende Vitesse. De Amsterdammers verloren afgelopen weekeinde weliswaar van PSV, maar kunnen bij een overwinning weer de koppositie overnemen. Vitesse staat momenteel net boven de degradatiezone en kan een resultaat tegen Ajax meer dan gebruiken. Volgens de bookies is Ajax de torenhoge favoriet.

Zo heeft een overwinning van Ajax een quotering van 1,10. Een gelijkspel levert meteen 10,00 keer je inzet op. Weet Vitesse drie punten te pakken in Amsterdam, dan verdien je 17,00 keer je inzet terug. Als beide teams weten te scoren, dan kun je je inzet 1,95 keer terugverdienen. Ook kun je inzetten op de einduitslag. Als Ajax eenvoudig met 3-0 wint van Vitesse, dan verdien je 8,00 keer je inzet terug. Een 3-1 overwinning van Ajax heeft een quotering van 11,00.

Daarnaast kun je inzetten op welke ploeg er met een voorsprong de rust in gaat, en welke ploeg er uiteindelijk zal winnen. Weet Ajax voor rust al een voorsprong te pakken, en deze niet uit handen geeft, dan verdien je 1,44 keer je inzet terug. Als het na de eerste helft nog gelijkstaat, en Ajax na rust weet toe te slaan, dan kun je je inzet 4,00 keer terugverdienen.

Tot slot kijken we even naar de doelpuntenmakers van aankomende woensdag. Brian Brobbey is in de competitie op dreef. Als Brobbey op een willekeurig moment scoort, dan verdien je 1,80 keer je inzet terug. Lorenzo Lucca scoorde voor het eerst tegen PSV. Als de Italiaan zijn tweede doelpunt maakt tegen Vitesse, dan levert dat 2,10 keer je inzet op.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Denk jij dat Ajax de koppositie weer pakt tegen Vitesse door met 3-0 te winnen? Zet in en verdien 8,00 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.