'Zerrouki meldt zich ziek voor training bij FC Twente'

door Bart Veenstra 72

Bron Voetbal International

'Zerrouki meldt zich ziek voor training bij FC Twente'

door Bart Veenstra 72

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Ramiz Zerrouiki ontbrak maandag op de training van FC Twente, zo meldt Voetbal International maandagmiddag. De voormalig jeugdspeler van Ajax wil graag een transfer maken naar Feyenoord, al houdt zijn huidige club FC Twente een transfer voorlopig tegen.

Feyenoord wil Zerrouki graag overnemen van FC Twente en zondagmiddag bracht de Rotterdamse club een nieuw bod uit. FC Twente lijkt 'onvermurwbaar' en wil Zerrouki niet halverwege het seizoen verkopen. Ook afgelopen zomer ging een transfer van Zerrouki naar Feyenoord niet door.

Zerrouki is 'zeer teleurgesteld' over de gang van zaken. Maandagochtend voelde hij zich te te ziek om te trainen, zo schrijft Voetbal International. Dinsdagavond speelt FC Twente in eigen stadion tegen Telstar in het kader van de TOTO KNVB Beker. Tijdens die wedstrijd zal Zerrouki niet meedoen, zo meldt De Telegraaf.

FC Twente speelt zaterdag kraker tegen Ajax

Zaterdag speelt FC Twente in de Eredivisie een kraker tegen Ajax. Ajax verspeelde zondag twee punten door met 1-1 gelijk te spelen tegen NEC. FC Twente won in eigen huis van FC Emmen en zodoende profiteerden de Tukkers van het puntenverlies van Ajax, PSV, Feyenoord en AZ. FC Twente heeft nu slechts één punt minder dan Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.