Ajax reist met 22 spelers naar Brighton; Mikautadze, Gorter en Rensch ontbreken

door Timo Suur 479

Bron Ajax.nl

Ajax reist met 22 spelers naar Brighton; Mikautadze, Gorter en Rensch ontbreken

door Timo Suur 479

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax reist met 22 spelers af naar Engeland voor het duel met Brighton & Hove Albion in de groepsfase van de Europa League, zo is te lezen op Ajax.nl. Bij de Amsterdammers ontbreekt Georges Mikautadze wegens ziekte. Jay Gorter en Devyne Rensch zijn geblesseerd en zij zijn zodoende ook niet beschikbaar voor Hedwiges Maduro.

Silvano Vos ontbrak in het vorige Europese duel met AEK Athene (1-1 gelijkspel) in verband met een schorsing, maar de jongeling behoort nu weer tot de selectie. Er werd in de poulefase ook al gespeeld tegen Olympique Marseille. Deze wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel en zodoende heeft Ajax op dit moment twee punten. Aankomende donderdagavond treffen Brighton & Hove Albion en Ajax elkaar om 21.00 uur in een belangrijk duel en de fluit wordt daarbij gehanteerd door de Pool Bartosz Frankowski.

Woensdagavond wordt er ook nog een persmoment belegd in Brighton voor de aanwezige pers. Maduro zal samen met Benjamin Tahirović aanschuiven om vragen van de media over deze aanstaande ontmoeting te beantwoorden. Deze persconferentie is live te volgen via deze site, Ajax.nl, de Ajax-app en de Youtube-pagina van de Amsterdammers.

De volledige selectie van Ajax:

Remko Pasveer
Diant Ramaj
Anton Gaaei
Jorrel Hato
Anass Salah-Eddine
Jakov Medić
Borna Sosa
Gaston Ávila
Josip Šutalo
Kenneth Taylor
Branco van den Boomen
Silvano Vos
Benjamin Tahirović
Steven Bergwijn
Brian Brobbey
Chuba Akpom
Carlos Forbs
Steven Berghuis
Charlie Setford
Kristian Hlynsson
Mika Godts
Tristan Gooijer

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.