Ajax presenteert gloednieuwe Johan Cruijff-collectie

door Cristian de Jong 83

Bron Ajax

Ajax presenteert gloednieuwe Johan Cruijff-collectie

door Cristian de Jong 83

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ajax heeft maandag ter ere van clubicoon Johan Cruijff een gloednieuwe collectie kleding naar buiten gebracht. Dit in verband met het feit dat Johan Cruijff precies vijftig jaar geleden voor de derde keer op rij de Europa Cup 1 won met Ajax. Pre-order de nieuwe collectie nu via de Ajaxshop!

In de collectie is duidelijk te zien hoe het logo van toen centraal staat. Eén van de meest opvallendste items uit de collectie is het wit-rood-witte Ajax-shirt, dat gebaseerd is op het shirt dat Cruijff destijds droeg. 'Het shirt heeft een symbolisch gelimiteerde oplage van 1414 exemplaren en komt in een unieke collectors box met een certificaat van echtheid, ondertekend door zoon Jordi namens de familie Cruijff', zo valt te lezen op Ajax.nl.

In een video van Ajax - waarin de collectie bekend wordt gemaakt - is te zien hoe grote Ajacieden als Sjaak Swart, Frank Rijkaard en zoon Jordi lovend over Cruijff praten. De eerste leveringen van de Cruijff-collectie zullen plaatsvinden in oktober, zo laat de club weten. 'Als een echte Ajacied. Als de beste Ajacied. Voor altijd nummer 14.'

Pre-order de gloednieuwe Johan Cruijff-collectie via de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.