Ajax presenteert derde shirt voor het seizoen 2023/24

door Gino Haverkamp 341

Ajax presenteert derde shirt voor het seizoen 2023/24

door Gino Haverkamp 341

Laatst geüpdatet

Ajax heeft vrijdagochtend het derde shirtvoor het seizoen 2023/24 gepresenteerd via de officiële kanalen. Tijdens de Europese uitwedstrijden zal de Amsterdamse ploeg aantreden in een zwart tenue met grijze accenten. Het derde shirt is vanaf nu te bestellen via de Ajaxshop!

Het tenue is volgens Ajax een eerbetoon aan de 'diamanten' die de club voort heeft gebracht via de eigen jeugdopleiding. De promovideo, waarin Ajax-legende Jari Litmanen schittert, benadrukt dat. Op promotievideo's zijn het ook de Ajax-jeugdexponenten die poseren in het nieuwe derde shirt. Zo zijn onder meer Jorrel Hato, Kenneth Taylor en Devyne Rensch te zien op de foto's.

Ajax benadrukt dat dit het vierde jaar op rij is dat het in een thematisch derde tenue speelt. In het seizoen 2020/21 speelden de Amsterdammers ter ere van het vijftigjarige jubileum van de gewonnen Europa Cup-trilogie in een zwart-goud derde shirt, het jaar erop bracht Ajax een eerbetoon aan Bob Marley en vorig seizoen werd er aandacht geschonken aan de straatvoetbalpleintjes van Amsterdam in een samenwerking met Daily Paper.

Bestel nu het derde shirt van het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.