'Ajax en PSV verkennen mogelijkheid om Danjuma (tijdelijk) over te nemen van Villarreal'

door NielsOpdam 492

Bron De Telegraaf

'Ajax en PSV verkennen mogelijkheid om Danjuma (tijdelijk) over te nemen van Villarreal'

door NielsOpdam 492

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax en PSV verkennen de mogelijkheid om Arnaut Danjuma (tijdelijk) over te nemen van Villarreal. Dat meldt De Telegraaf woensdagavond. De Oranje-international hoopt het seizoen af te maken bij een andere club. De concurrentie voor Ajax en PSV is volgens het medium 'moordend'.

Volgens De Telegraaf zal de aanvaller van Villarreal 'deze week nog een keuze maken over zijn sportieve toekomst'. Naast Ajax en PSV zijn ook meerdere clubs uit de Engelse Premier League en de Italiaanse (sub)top geïnteresseerd. Onder meer zijn oude club Bournemouth heeft interesse in Danjuma. 'Het salaris van Danjuma, de duurste speler uit de clubhistorie van Villarreal, zal een heet hangijzer zijn voor een aantal clubs.'

Het medium schrijft dat PSV in Danjuma 'de perfecte opvolger' van Cody Gakpo ziet. 'Maar kan het zich zijn salaris veroorloven in de huidige situatie van de club? Voor Ajax zou dat probleem in mindere mate gelden.' Eerder stond de aanvaller al hoog op het lijstje van Jürgen Klopp bij Liverpool. 'Met de huur van de eerdere revelatie van La Liga wanen beide Nederlandse topclubs zich in ieder geval een stuk sterker richting het behalen van tientallen miljoenen aan Champions League-inkomsten.'

Danjuma scoorde 22 keer voor Villarreal

Bij Villarreal heeft Danjuma tot nu toe 51 wedstrijden gespeeld. De Nederlander scoorde 22 doelpunten en gaf hij vier assists. In zijn gehele carrière heeft de aanvaller 217 wedstrijden gespeeld, waarin hij 73 keer wist te scoren. Hij gaf tijdens die duels 36 assists.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.