'Zijn nog niet klaar met gemeente en politie'

door Bart Veenstra 4

'Zijn nog niet klaar met gemeente en politie'

door Bart Veenstra 4

Laatst geüpdatet

Supporters van Ajax zijn nog altijd boos over het optreden van de politie omtrent het Champions League-duel tussen Ajax en Juventus. De F-Side heeft zaterdag een statement naar buiten gebracht, waarin het laat weten nog niet klaar te zijn met de gemeente Amsterdam en de Amsterdamse politie.

'Het is mooi om te zien hoeveel een Entrada keer op keer losmaakt bij de supporters', begint men. 'Het is een unieke traditie die de wereld overgaat en nu kapot wordt gemaakt door de gemeente en de politie. Natuurlijk was de 'Entrada' van vandaag (zaterdag, red.) bij de ambtswoning (van burgemeester Halsema, red.) een ludieke grap. Het is goed om te zien hoeveel dit weer losmaakt.'

'We zijn nog altijd pissig hierover (over de gebeurtenissen van woensdag, red.) en we zijn nog niet klaar met de gemeente en de politie. Echter, het seizoen gaat gewoon door en vandaag zetten we weer de volle focus op het aankomende kampioenschap', aldus de F-Side, die de supporters oproept om vroeg naar het stadion te komen en zo Ajax naar een ruime overwinning te schreeuwen.

 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Mooi om te zien hoeveel een Entrada keer op keer los maakt bij de supporters. Het is een unieke traditie wat de wereld overgaat en nu kapot wordt gemaakt door de gemeente en politie. Natuurlijk was de ‘Entrada’ van vandaag bij de ambtswoning een ludieke grap, goed om te zien hoeveel dit weer losmaakt. Wij zijn nog altijd pissig hierover en nog niet klaar met de gemeente en politie, echter gaat het seizoen gewoon door, vandaag zetten we weer de volle focus op het aankomende kampioenschap. Kom vroeg naar het stadion en wissel jouw kaart voor Juventus om als je dat nog niet hebt gedaan. Neem een kijkje op De Toekomst om 14:30 uur, waar Ajax O19 het tegen hun leeftijdsgenoten van PSV opneemt. Drink je biertje in het honk en schreeuw Ajax naar een ruime overwinning. Tot straks.

Een bericht gedeeld door F-SIDE (@fside) op

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.