'West Ham United beraadt zich over vraag of zij zullen terugkeren voor Kudus'

door NielsOpdam 53

Bron Sky Sports

'West Ham United beraadt zich over vraag of zij zullen terugkeren voor Kudus'

door NielsOpdam 53

Bron Sky Sports

Laatst geüpdatet

West Ham United beraadt zich momenteel over de vraag of de club nog terugkeert voor Mohammed Kudus, zo schrijft Sky Sports woensdagavond. Dinsdag meldde Fabrizio Romano dat de Engelsen een tweede bod van 42 miljoen euro hadden uitgebracht, maar dat dit bod door Ajax resoluut van tafel werd geveegd.

Afgelopen zaterdag bracht The Athletic naar buiten dat Ajax een eerste bod van West Ham United had geweigerd. Het medium noemde geen bedrag, maar dinsdag was daar een tweede bod van de Engelse club. De Londenaren boden namelijk 42 miljoen euro op Kudus. Ajax denkt er niet aan om de Ghanees voor dat bedrag te laten vertrekken.

Momenteel beraadt West Ham United zich over de vraag of zij weer zullen terugkeren voor Kudus. 'Of dat ze naar andere targets zullen doorschakelen', weet Sky Sports woensdag te melden. In Engeland werd Kudus gezien als de mogelijke vervanger van Lucas Paquetá, die weer in de belangstelling stond van Manchester City. Vanwege het schenden van de gokregels lijkt die overstap echter niet door te gaan.

Ondanks dat Paquetá niet lijkt over te stappen naar Manchester City meldde West Ham United zich daarna alsnog bij Ajax met een bod op Kudus. Hierdoor lijkt de toekomst van de Ajacied niet helemaal af te hangen van de toekomst van de Braziliaan. Kudus heeft in Amsterdam een contract tot medio 2025.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.