Weet Klaassen wederom te scoren in de thuiswedstrijd tegen FC Twente? (Ad)

door Ajax Showtime 44

Bron Ajax Showtime

Ajax speelt aankomende zaterdag tegen FC Twente in de Johan Cruijff ArenA. Voorafgaand aan het duel staat FC Twente slechts één punt achter de Amsterdammers. Een wedstrijd die gewonnen moet worden door Ajax wil het afstand nemen van de ploeg uit Enschede. Volgens is Ajax de torenhoge favoriet voor dit duel.

Zo levert een overwinning van Ajax , terwijl een zege van FC Twente. Ook een gelijkspel is voordelig, dat levert namelijk . Men verwacht daarnaast dat het duel tegen FC Twente een doelpuntrijke wordt. Als beide teams weten te scoren, kun je . Wordt er niet door beide teams gescoord, dan verdien je terug.

Daarnaast kun je inzetten op de uiteindelijke uitslag. Als Ajax doet wat het moet doen, door bijvoorbeeld met 2-1 te winnen, dan kun je . Weet FC Twente te stunten, door met 1-2 te winnen, dan verdien je zelfs . Gaat Ajax met een voorsprong de rust en geeft het deze voorsprong niet meer uit handen, dan kun je . Als het met rust nog gelijk staat, maar Ajax na rust weet toe te slaan, dan verdien je .

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers van aankomende zaterdag. Davy Klaassen was tegen NEC erg belangrijk en scoorde wederom het eerste doelpunt van de Amsterdammers. Zet in op Klaassen als doelpuntenmaker en verdien . Dusan Tadić vond het net tegen FC Den Bosch en lijkt klaar te zijn voor de kraker tegen FC Twente. Zet in op Tadić als doelpuntenmaker en verdien .

Nog altijd op zoek naar redenen om in te zetten op Ajax - FC Twente? Lees snel verder!