Weet Klaassen wederom te scoren in de thuiswedstrijd tegen FC Twente? (Ad)

door Ajax Showtime 53

Bron Ajax Showtime

Weet Klaassen wederom te scoren in de thuiswedstrijd tegen FC Twente? (Ad)

door Ajax Showtime 53

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax speelt aankomende zaterdag tegen FC Twente in de Johan Cruijff ArenA. Voorafgaand aan het duel staat FC Twente slechts één punt achter de Amsterdammers. Een wedstrijd die gewonnen moet worden door Ajax wil het afstand nemen van de ploeg uit Enschede. Volgens de bookies is Ajax de torenhoge favoriet voor dit duel.

Zo levert een overwinning van Ajax 1,36 keer je inzet op, terwijl een zege van FC Twente een quotering heeft van 7,50. Ook een gelijkspel is voordelig, dat levert namelijk 5,25 keer je inzet op. Men verwacht daarnaast dat het duel tegen FC Twente een doelpuntrijke wordt. Als beide teams weten te scoren, kun je 1,66 keer je inzet terugverdienen. Wordt er niet door beide teams gescoord, dan verdien je 2,10 keer je inzet terug.

Daarnaast kun je inzetten op de uiteindelijke uitslag. Als Ajax doet wat het moet doen, door bijvoorbeeld met 2-1 te winnen, dan kun je je inzet 9,00 keer terugverdienen. Weet FC Twente te stunten, door met 1-2 te winnen, dan verdien je zelfs 21,00 keer je inzet terug. Gaat Ajax met een voorsprong de rust en geeft het deze voorsprong niet meer uit handen, dan kun je een quotering van 1,95 verwachten. Als het met rust nog gelijk staat, maar Ajax na rust weet toe te slaan, dan verdien je 4,33 keer je inzet terug.

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers van aankomende zaterdag. Davy Klaassen was tegen NEC erg belangrijk en scoorde wederom het eerste doelpunt van de Amsterdammers. Zet in op Klaassen als doelpuntenmaker en verdien 4,50 keer je inzet terug. Dusan Tadić vond het net tegen FC Den Bosch en lijkt klaar te zijn voor de kraker tegen FC Twente. Zet in op Tadić als doelpuntenmaker en verdien 2,87 keer je inzet terug.

Nog altijd op zoek naar redenen om in te zetten op Ajax - FC Twente? Lees snel verder!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.